ceremoniamester

2011. augusztus 30., kedd

Nati és Dani

Helyszín: III. ker., Rozmaring étterem


Egyházi szertartás: XVI. ker., Szent József templom


A templom egy nagyon szép kertvárosi részen található, ahol a parkolás sem okoz gondot. A templom és környéke gondozott, belül pedig szépen és igényesen van kialakítva. Tamás atya (a család barátja) celebrálta a szertartást, aki néha érezhetően jobban izgult (az első esketése volt), mint az ifjú pár. A feladatot nagyon jól, lelkiismeretesen megoldotta, a szükséges rutint pedig majd évek alatt megszerzi.


Összességében: 9 pont!



Étterem: Rozmaring kertvendéglő (felső terem)


Az étterem megoldotta a szükséges feladatokat, bár nem mindig sikerült tökéletesen. Az étel jó és ízletes volt, a felszolgálás nem a leggyorsabban történt. A vendégek csak egyetlen problémával szembesültek, hogy nagyon meleg volt a teremben. Egy kis kitérő: A pár a választásnál két fontos dolgot kért az étteremtől: 1. legyen akadálymentes 2. klíma!

Háát a klíma dolog nem működött! Elismerem, hogy rettentően meleg volt kint is kb. 38 fok, de a termet nem tudták megfelelően lehűteni. Az akadálymentesítéssel is volt egy kis probléma, mivel tudták, hogy érkezünk és szükség van a rámpára, de nem volt készen! A felszolgálásnál folyamatosan kellett szólni, hogy cseréljék az italokat és a sültes tálnál lemaradt a rántott sajt (utólag kapták meg a vendégek!). Tudták a pontos létszámot, de az előételnél szintén lemaradt 3 tányérral (igaz a szolgáltatói asztalnál!). Egy igazi étterem véleményem szerint nem követhet el ilyen hibákat! Ismétlem önmagam, de a vendégek a hőségen kívül nem vettek észre semmit, mert a problémákat orvosolni tudtuk egy kis határozott fellépéssel!


Összességében: 7 pont!



Fotó: Szipli Tamás



Előzetesen: Nagyon jó volt vele dolgozni!

Várom a képeket!



Zenekar: Cascade Music Jam


Egy kicsit másképp!

A zenekarral egy esküvőn egy évvel ezelőtt találkoztam. Azóta megbizonyosodtam róla, hogy egy nagyon jó, igényes zenét játszó fiatalos csapattal van dolgom. Nagyon szeretek velük dolgozni, mert mindent megtesznek a szórakoztatásért, és hogy igazi buli legyen. Mind egyénileg, mind csapatmunkában a tökéletesre törekszenek. Javaslom mindenkinek, hogy zenekarválasztás előtt feltétlenül hallgassák meg élőben az együttest, mert egy élménnyel lesznek gazdagabbak! Köszönöm a munkájukat és várom a következő alkalmat, amikor újra együttdolgozhatunk!



Összességében: 10+1 pont!


Reggel, amikor felébredtem, úgy éreztem, hogy egy igazi jó esküvő lesz, amelyen részt vehetünk és dolgozhatunk. Nagyon meleg volt, és volt egy-két feladat az esküvőn, de szolgáltatói szempontból is tökéletesre sikeredett. A pontozástól függetlenül szerintem, akkor is 10 pontosra sikerült az összélmény. Nagyon jó volt Natival és Danival dolgozni, mert láttam rajtuk, hogy teljesen átélték ezt a páratlan napot! Az egyik legkitartóbb blogolvasónk közt tudhatjuk az ifjú férjet, így nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy az innen megszerzett információk mennyire voltak hasznosak a számára! :) Köszönjük, hogy bennünket választottatok és nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése