ceremoniamester

2011. augusztus 9., kedd

Mária és Péter

Helyszín: Százhalombatta Rendezvényközpont

Szertartás: Martonvásár, kihelyezett egyházi és polgári szertartás

Mária és Gábor csodálatos szabadtéri (Martonvásári kastély kertjében) szertartásokat szeretett volna tartani, de sajnos az időjárás miatt erre nem kerülhetett sor. Így egy régi rendezvényterem lett a „b” változat, aminek látványa elmaradt a várakozásoktól. A 160 fős vendégsereg éppen befért, de csak zsúfoltan.

Egyházi szertartás: Martonvásár

Stuber György lelkész az adventista szertartás elemeivel egy lényegre törő, változatos szertartást (példabeszéd, jókívánságok stb.) mutatott be. A gyülekezet hívei (kórus) több helyen énekekkel és a szűk család versekkel színesítette a szertartást.

Összességében: 10 pont!

Polgári szertartás: kihelyezett

A szertartás a már megszokott elemeket tartalmazta, bár az anyakönyvvezető a pezsgőzést elfelejtette! A szertartást hallgatva, úgy éreztem, hogy az anyakönyvvezető fejben nincs teljesen jelen.

Összességében: 6 pont!


Étterem: Százhalombatta Rendezvényközpont

A helyszín nagyon szép, új építésű és rendkívül jól felszerelt. Szerintem tökéletes esküvői helyszín, mivel modern, közel van a főtérhez, jó a parkolási lehetőség és 160-250 főre a körasztalos ültetés sem jelent gondot!


Összességében: 10 pont!


Catering: Waldorf Catering

Fantasztikus szervezés, kitűnő, gyors felszolgálás és kiváló, bőséges, változatos ételek! Szerintem az egyik legjobb catering cég Magyarországon! Számukra nincs lehetetlen. Köszönöm a rugalmasságot és a sok segítséget!

Összességében: 10 pont!


Fotó: Nagy Weiner Attila

Várom a képeket!




Zene: Head Line Band

Röviden: Aki igazi jó party esküvőt szeretne, azok számára az egyik legjobb választás! Igényes, jól felszerelt, rugalmas partyzenekar. A külföldi számok tökéletesek és rendkívül jó hangulatot tudnak teremteni. Köszönöm a sikeres együttműködést!

Összességében: 10+1pont!


Sikerült egy igazi jó esküvőt összehoznia a párnak. Az igényes helyszín és a szolgáltatók nagyban hozzájárultak az elképzelt tökéletes esküvő lebonyolításához. Számomra külön öröm, hogy a vallási nézetek figyelembevételével, a násznép igényének megfelelő bensőséges ugyanakkor fergeteges bulinak lehettem részese. Nagyon sok boldogságot kívánunk még egyszer!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése