ceremoniamester

2011. augusztus 8., hétfő

Anett és Krisztián

Helyszín: Szentendre, Új Művész Étterem

Szertartás: Templomi és polgári szertartás


Templomi szertartás: Békásmegyeri római katolikus templom

A pár elmondása alapján már a jegyes oktatások alkalmával megbizonyosodtak róla, hogy az atya milyen lelkiismeretesen és odaadással végzi teendőit. Így a szertartás rendkívül szépre sikerült. A gyönyörű prédikáció és a személyes mondanivaló igazán példaértékű volt.

Összességében:10 pont!


Polgári szertartás: Szentendrei polgármesteri hivatal

Egy jól felépített és tartalmas szertartásnak lehettek tanúi a vendégek. A technikusok (zene stb.) és az anyakönyvvezető közreműködésén érezhető volt a sokévnyi rutin. Az anyakönyvvezető beszédei (gyűrűhúzás, gyertyagyújtás, szülőköszöntés) igen változatosak voltak Nagyon szépen sikerült, helyenként még talán ő maga is elérzékenyült. A helyszín házasságkötés céljából nagyon jó választás!

Összességében:10 pont!


Étterem: Új Művész étterem

A dekoráció és terítés nagyon szép volt. A felszolgálók gyorsak és összehangoltak voltak. A vacsora és tánc külön helységben volt így kicsit többet és jobban kellett mozgatnom a vendégeket. Az ételek viszont finomak voltak, melegen és nagy adagokban kerültek az asztalra.


Összességében: 9,5 pont!


Fotó: Kormos Péter

Még sajnos nem láttam a képeket, de sajnos számomra nem volt meggyőző a munkához való hozzáállása. Várom a képeket!



Videó: Tajti Krisztián

Elöljáróban el kell mondjam, hogy a legfiatalabb szakember akivel ezen a téren dolgoztam. Rugalmas és nagyon lelkes! Már nagyon várom a felvételt!!


Zene: Gera Fivérek Trió zenekar

Igazi esküvői zenészek, akik minden stílusban képesek bulit csinálni. Rutinosak és törekednek arra, hogy a hangulat a maximális fordulaton legyen. Kitűnő velük dolgozni, mert mindent megoldanak! Remélem a jövőben lesz lehetőségem velük dolgozni!

Összességében 10 pont!


A pár által nagyon jól előkészített esküvő volt. A vendégek remekül érezték magukat, sőt a pár elmondása szerint azok is táncoltak, akik egyébként nem szoktak. Anett és Krisztián teljesen átélte az esküvőt, és nem kímélve az energiát látványos táncokat tanultak be meglepetésnek! Nagyszerű este volt! Nagyon sok boldogságot kívánunk még egyszer!

(a képeket Viki készítette)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése