ceremoniamester

2011. augusztus 23., kedd

Évi és Roli

Helyszín: Hédervár, Kont Étterem


Egyházi szertartás: Győr, Loyolai Szent Ignác bencés templom


A templom Győr főterén található, amely gyönyörű kívül és belül egyaránt. Az atya által celebrált szertartás szépen felépített és tartalmas volt. Az orgona és a vonósnégyesek, rendkívül megszínesítették az esküvői szertartást.


Összességében: 10 pont


Szertartás: kihelyezet Hédervár Kont Étterem


A gyönyörű környezet (az étterem parkja) és az anyakönyvezető személyes mondanivalója nagyon meghitté teremtette Évi és Roli házasságkötését. Az anyakönyvvezető szépen, érthetően vezette a szertartást és figyelmet fordított arra, hogy valóban a pár egyik legszebb napja legyen.


Összességében: 10 pont



Étterem: Kont Étterem


A dekoráció nagyon szép és igényesen kivitelezett volt. A nagy meleg miatt a vendégek egy része hiányolta a megfelelő légkondicionálást. Az ételek nagyon finomak, bőségesek, a felszolgálás rugalmas, pontos és gyors volt. A grillteraszt pedig a vendégek élményként fogadták.


Összességében: 9,5 pont


Fotó: H. Baranyai Edina

Sikerült megnéznem azt a pár darab (1200) képet,amelyet az Edina készített!Nagyon jó a témaválasztás, változatosak a képek és hangulatosak!Ki tudta használni az esküvő nyújtotta lehetőségeket és minden pillanatot megragadott, hogy kítűnő képeket készítsen!

Összességében:10 pont!


Videó: Farkas Levente

Várom a felvételt!


 Zene: Dj Hores

A hangosítás a szertartáson kiváló volt. Az est folyamán változatos zenék kerültek lejátszásra, illetve a vendégek kívánságai is sorra teljesültek. A zenés részt a Dj jól megoldotta, de hiányoltam egy a „kis pluszt”!

Összességében: 8,5 pont


A nyitótánc fergetegesre sikerült, mivel Évi és Roli a barátokkal egy igen egyedi és szórakoztató táncot mutatott be. Minden elismerésem, mert számomra is külön élmény volt a koreográfia. Ez a tánc megadta az alapot az igazi bulihoz. Az esküvő mondhatom, hogy tökéletesre sikerült, mivel a vendégek nyitottak voltak a játékokra, meglepetésekre. Jó volt látni, hogy mindenki önfeledten és kulturáltan szórakozott. Az esküvő végén a karaoke élménye tetőzte a hangulatot. Évin és Rolin látszott, hogy valóban sikerült átélniük az esküvő nyújtotta örömöket. Kedves Évi és Roli köszönünk mindent Nektek és még egyszer nagyon sok boldogságot kívánunk!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése