ceremoniamester

2011. augusztus 9., kedd

Anita és Gábor

Helyszín: Nyíregyháza, Pagony Hotel

Szertartás: Egyházi és polgári


Egyházi szertartás: Nyíregyháza, Római Kat. templom

A templom kitűnő választás, mivel szépen fel van újítva és igen nagy a befogadóképessége. Sajnos ezért a házasságkötések futószalagon történek, ami nagyon érezhető.
A szertartás az előírtaknak teljesen megfelelt, de egy picit gyorsnak tűnt. Hiányoltam a személyre szóló dolgokat!

Összességében: 8 pont!

Polgári szertartás: Pagony Hotel, kihelyezett

Az anyakönyvvezető 12 perces késéssel érkezett, amit a szertartás idején megpróbált korrigálni. Így 2 különleges énekkel is csak 20 perc volt! Éreztem, hogy kicsit gondolatai és beszédének össze-visszassága jellemezte a szertartást. Nem ilyennek képzelek el egy olyan szertartást, ami két ember egyik legszebb napján mutatható be. A hangosítás (technika), melyet a helyszín biztosított katasztrofális volt!

Összességében: 6 pont!


Étterem: Pagony Hotel

A rendezvénysátor és a kiszolgáló helységek megfelelőek. A helyszín 130 főre (körasztalos ültetés) igen kényelmesnek bizonyult. Az étterem vezetése és kiszolgáló személyzet rugalmas, bár helyenként érezhető a „szokások rabja” fogalom. Az étel megfelelően és melegen került az asztalokra, de hiányoltam azt a bizonyos kis pluszt (mind az ételekben, mind a felszolgálásban).


Összességében: 8 pont!



Fotó: Bell fotóstúdió

 Igazán jól sikerült képek, amelyek szinte hangulatot sugároznak. A fotóstudió részéről folyamatos igényesség jellemzi a képeket!

Összességében:10 pont!


Videó: Dávideó

 Nagyszerű ötletet sikerült párosítani a kreatívitással és egy a párra jellemző filmet kaptunk!Garatulálok hozzá tökéletes és igényes munka.

Összesen:10 pont!!


Zene: L.K. Beat zenekar

Lelkesen, változatosan és kitartóan zenéltek. Jól megoldották az esküvő hangulatának szinten tartását. Rugalmasak és könnyen lehet velük dolgozni. Anita és Gábor jól választott, mivel az együttes minden igénynek megfelelően játszott.

Összességében: 9,5 pont!


Ritka egy esküvőn, amikor igazi násznéppel találkozom, itt sikerült. A kezdeti kötelező szertartások nehézségei után, fergeteges buli kerekedett. Jó volt látni, hogy Anita és Gábor, a vendégek önfeledten, de kulturáltan szórakoznak. A baráti társaság hozzáállása a játékokhoz és a meglepetésekhez nagyon jó volt. Sikerült mindenkinek jól éreznie magát, ami nagyban megkönnyítette a munkát. Nagyon sok boldogságot kívánunk még egyszer!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése