ceremoniamester

2011. augusztus 14., vasárnap

Móni és Gábor

Helyszín:Sipitó pihenőpark

Szertartás: Polgári kihelyezett.

Polgári szertartás: A nagy viharoktól félve és rengeteg pozitív energiát sugározva sikerült egy csodálatos kinti szertartást összehozni. Igényes környezetben a kis tó partján csodálatos látvány volt amikor Móni és Gábor egymásnak örök hűséget fogadott. Az pilisi anyakönyvvezető egy tartalmas és személyre szoló szertartás celebrált. Nem az óráját nézte, hanem megpróbálta átélni a szerepét, amely 100 %-osan sikerült. Megható és igényesen felépített szertartás volt, valahogy minden esketést így kellene elvégezni!!

Összességében: 10 pont

Étterem: Sipitó pihenőpark

A pihenőpark szépen gondozott és rendkívül tiszta volt. A vacsora a rendezvénysátorban volt megtartva (100 főnek körasztallal tökletes). Az étel kiváló és igen nagy adagokat adnak. A leves úgy tele volt hússal, hogy szó szerint megállt benne a merőkanál! A sültestál is igen változatos volt (kacsahús, csirke, disznó stb). A szervezésnek köszönhetően az ételek a kért időre melegen és néhány perc alatt az asztalra kerültek. Gyors és pontos kiszolgálást kaptak a vendégek. Számomra is jó volt a helyiekkel dolgozni, mert amit kértem mindent időre megcsináltak. Így az esküvőt tökéletesen sikerült lebonyolítani! Aki itt szeretné tartani az esküvőjét ne habozzon, mert igen jó hely. A grill terasz pedig minden várakozást felülmúlt! Ez igen csak így tovább. Köszönöm a sok segítséget!!

Összességében: 10 pont

Fotó: M. Kiss Ildikó:Várom a képeket!
Kicsit későn kezdődött a fotózás, de kiválóan megoldotta!

Videó: Szgál Sándor.
Várom a felvételt.

Zenekar: Black Magic Band

Évvekkel ezelőtt már többször találkoztunk. A 4 fiú és az énekesnő egy igen jól összeszokott csapat, akik kitűnően tudnak szórakoztatni. Bármilyen stílusban képesek a vendégek körében önfeledt hangulatot teremteni! Élőben, igen jó hangszereléssel (billentyű ,dob, gitár, szaxi) vidáman és érezhetően igen nagy szeretettel játszanak. Igen jól lehet velük együtt dolgozni, mert igazán rugalmasak. Mindenkinek ajánlom, mert igazán jó kis esküvői zenekar! Köszönöm a segítséget!

Összességében: 10 pont.

Egy újabb jól sikerült esküvő, és egy újabb csodálatos pár írhatnám újra. De ez kicsit más volt és nagyon sok mindent megtanultam ezen az esküvőn. Rengeteg esküvőn vagyok már túl, de most rájöttem, hogy miért volt ez más.
1. Gábor, aki megmutatta, hogy egy nő (Móni) iránti szerelem és csodálat egy új  és leírhatatlan érzést eredményez, ami a legnagyobb bánatot is örömre fakasztja.
2. A párnak (Móni és Gábor) köszönhetően sikerült megértenem, hogy miért mások azok az esküvők amelyekben mi segítünk. Számunkra nem csak egy üzlet az egész (ellentmondva Veres János fotós okfejtésének), hanem sokkal több. Nem egy gép vagyok (itt most a egyes számban a Viki is szerepel), aki aznap elmondja és megcsinálja a kötelezőket, hanem ember, akinek érzései vannak. Ezek az érzések és a pár irányába kiváltott érzések , adják azt az összességet, amelyek segítenek igazi esküvőt kreálni. Jó érzés azt leírni, hogy igazán szívből csináljuk azt amit csinálunk. Köszönjük a Móninak és Gábornak, hogy ezt is megtanították nekünk! Szívből kívánjuk, hogy örökre olyan boldogok legyenek, mint amilyenek a Nagy Napon voltak!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése