ceremoniamester

2011. szeptember 6., kedd

Csilla és Szabolcs

Helyszín:Ménes birtok és Ötösfogat Étterem Bábolna

Polgári szertartás:Gyönyörű környezet, professzionális szertartásvezetés és szervezés. Az anyakönyvvezető a hagyományos szertartás elemeit ötvözte a személyes dolgokkal. Tartalmas és szépen megtartott (megfelelő hangosítás, szép és érthető beszéd) szertartást celebrált az anyakönyvvezető.

Összességében:10 pont!

Étterem:Ötösfogat Étterem.
150 fő befogadására alkalmas, bár a légkondicionálás az est elején kissé nehezen működött (a végén már viszont néhányan fáztak is!).Az étel megfelelő volt mind ízre, mind adagra, bár szerintem a felszolgálás kicsit lassúnak tűnt. A felszolgálók a megszokott dolgok rabjai voltak, ezért kicsit nehezebben működött a dolog.

Összességében:7 pont!

Fotó:Szabó Béla
Várom a képeket!

Videó:Bárdos József
Várom a felvételt!

Zenekar:Leslie Music
Technikailag nagyon jól felszerelt együttes.A trombitajáték pedig igazán kiemeli az együttest a többi esküvői zenekar sorából. Megfelelően, lendületesen játszották végig az esküvőt és széles repertoárral rendelkeznek.

Összességében:9 pont!

Csilla és Szabolcs láthatóan átélték életük legszebb napját. Jó volt látni, hogy a vendégek egy része igazán élvezte az esküvőt (a másik része nem igazán volt táncos!). Mindenben benne voltak és megpróbálták színesíteni a Nagy Napot!A pár is mindent megtett (lufiposta, állófogadás stb.), hogy valóban élvezzék a vendégek az esküvő nyújtotta pillanatokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése