ceremoniamester

2011. augusztus 4., csütörtök

Kinga és Zsolt

Helyszín: Petneházy Huszárcsárda

Szertartás: Polgári kihelyezett


Polgári szertartás: A Huszárcsárda kertjében

A gyönyörű környezet, az anyakönyvvezető felkészültsége, a vendégek érdeklődése, a pár egymás iránti szerelme egy tökéletes, meghitt szertartást eredményezett. Az anyakönyvvezető igen jól felkészült és érthetően beszélt, sőt helyenként még ő is meghatódott. A vőlegény (Zsolt) által írt beszéd, melyet az anyakönyvvezető mondott el, igen bensőségessé és varázslatossá tette a szertartást. Lehetőségük volt hallani és átélni a vendégeknek mindazt, amelyet egymás iránt éreznek! Tökéletes volt!


Összességében:10+1 pont


Étterem: Petneházy Huszárcsárda

A szervezés, hozzáállás, kiszolgálás kiváló! A terem szépen és igényesen volt berendezve. A konyha és a felszolgálók összhangja nagyban segítette az esküvő menterend szerinti lebonyolítását. Az étel kiváló, ízletes és változatos volt. A látványgrill pedig a vendégek elmondása szerint is különleges volt. Az étterem és az ott dolgozók hozzáállást tekintve pedig le kell írnom, hogy a fiatalok szerettek volna eredeti erdélyi ételeket is esküvőjükön, amit sikerült tökéletesen elkészíteni. Így vacsora közben láttam az arcokon az elégedettséget és az erdélyi vendégek elmondása alapján is nagyon jól sikerült! Szeretném megköszönni az ott dolgozók sok-sok segítségét!!!


Összességében: 10 +1 pont!


Fotó: Molnár László

A képek csodálatosak és nagyon különlegesek lettek. A Lacinak sikerült visszaadni a képeken a pár egymás iránti érzéseit! Nagyon jól és rugalmasan dolgozott. Kihasználta a hely által nyújtott lehetőséget és hozzáadta azt a bizonyos kis többletet, ami gyönyörűvé varázsolta az egészet. Kiváló és profi munka!!

Összességében:10+1 pont!


Videó: Szgál Sándor

Várom a felvételeket!



Zene: Feeling zenekar

A megszokott felállásban és kellő rutinnal bonyolították le a bulis részt. Változatosan (lakodalmas, napjaink slágerei, retró) zenéltek a vendégek igényeinek megfelelően!


Összességében: 10 pont!


Az egész esküvő folyamán lehetet érezni, hogy mindenki jól érzi magát. Kinga és Zsolt személyes varázsa nagyban hozzájárult ehhez a fergeteges és tökéletes esküvőhöz! Nagyon jó volt dolgozni (nekik, velük), mivel többször is kikérték a véleményünket és szakértelmünket! Nagyon reméljük, hogy a jövőben is lesz lehetőségünk találkozni velük, mert két csodálatos és érzelmekkel teli embert ismerhettünk meg!

1 megjegyzés:

  1. Mi is élveztük az estének minden percét, amihez tény, hogy kellett ez a két csodálatos ember, de kellettetek Ti is! Köszönjük Nektek!

    Örülünk, hogy ott lehettük!
    Réka és Dani

    Ui:
    A lámpást, ahogy igértük, Kingával és Zsolttal együtt, a horvát tengerparton felengedtük...

    VálaszTörlés