ceremoniamester

2011. július 18., hétfő

Krisztina és Sándor

Helyszín: Petneházy Huszárcsárda

Szertartás: Egyházi

Egyházi szertartás: Kihelyezett szertarás a Petneházy Huszárcsárda kertjében

A szertartás kezdete nagyon szép volt, de sajnos nem volt alkalmam végighallgatni Perjési István lelkész által megtartott szertartást, mivel a nagy melegben (38 fok) két koszorúslány is elájult.



Étterem: Petneházy Huszárcsárda

Tökéletes, rugalmas felszolgálás és nagyon ízletes ételek! Talán így tudnám összefoglalni a Huszárcsárda személyzete által nyújtottakat. Mindent időre elkészítettek és igényesen tálaltak. Az ételek nagyon jók és bőséges mennyiségűek voltak. Ami különösen tetszett, hogy a svédasztal egész este a vendégek rendelkezésére állt. Ajánlom minden házasulandónak!

Összességében: 10 pont

Fotó: Fekete András

Teljesen ráhangolódott az esküvőre és profi munkát végzett! A jegyesfotókat és a kreatív fotózást végignézve (meglepetés vetítésként bemutatásra került az esküvőn) minden elismerésem számára! Nagyon jól lehet vele dolgozni!

Összességében: 10 pont


Videó: Dékány Péter

Várom a felvételeket!


Zene: Jerzsele Family zenekar

Családi zenekar, akikkel nem volt könnyű együtt dolgozni. A vacsora alatt sajnos nem akartak zenélni, csak amikor már a vőlegény kérte meg őket. Akadt néhány technikai malőr is (lemerült az elem a mikrofonban, amikor a pár énekelt; nem hagyták, hogy bevezessem a menyasszonytáncot stb.). Így igen nehéz dolgozni! Kicsit több profizmust vártam tőlük, mert elvileg már évek óta zenélnek. A társaság nagyon táncos volt, ezért nem kellett megerőltetni magukat!

Összességében: 6 pont


Összességében óriási buli volt és ez köszönhető a jó előkészítésnek (Krisztina-menyasszony) és a násznépnek! A dekoráció nagyon szép volt (ez a dicséret a vőlegényt illeti, mivel külföldön ez a munkája!). Nagyon sokat tanultam (jó néhány esküvő után is) a Sanyitól, amivel még szebbé lehet varázsolni az esküvőket. Élveztük az esküvőt és sikerült nekünk is átélni a vendégekkel együtt ezt a fontos napot!! Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik és bő gyermekáldást!!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése