ceremoniamester

2011. július 11., hétfő

Adri és Janky

Helyszín: Lajosmizse, Gerébi kúria
Szertartás: Polgári szertartás


Polgári szertartás:
Gerébi kúria, kihelyezett

Az Anyakönyvvezető úr jól felépített szertartást mutatott be. Szépen érthetően és néhol meghatóan beszélt. A szertartás a szabadban a fűzfa alatt volt megtartva, amely szintén egalapozta a kellő hangulatot. Jól mutatott, hogy az ifjú pár a szertartás alatt nem gyertyát gyújtott, hanem homokot öntött. A helyszínt nagyon szépen előkészítették, nagyon szép volt a dekoráció.

Összeségében: 9,5 pont

Étterem:
Gerébi kúria, Nádas terem

A szokásoshoz hasonló gyors, rugalmas és pontos volt a felszolgálás. Az ételek finomak és ízletesek voltak, nagy mennyiségben, és melegen kerültek az asztalra. A hibákat gyorsan megoldották (pl. hangosítás). A felszolgálók kedvesek, segítőkészek voltak, folyamatosan ellenőrizték az asztalokat. A terem tágas, szép, világos és tiszta.

Összességében: 10 pont

Zenekar:
Varga Péter

Megfelelő technikai háttérrel rendelkező, 2 fős zenekar. Nem jelentett problémát a 120 fős vendégsereg szórakoztatása. Igény szerinti zenét játszottak, gyors és pörgős blokkokat zenéltek, ami szintén megadta a buli hangulatát. Nagyon rugalmasak, nagyon jól lehet velük együtt dolgozni.

Összességében: 9,5 pont


Fotó-Videó:
Nyúl Endre

Várjuk a felvételeket

Adri és Janky személyében szintén egy fantasztikus házaspárt ismerhettünk meg. Köszönjük Nektek a vidámságot a jókedvet és az odaadást! Ezt az esküvőn is érezni lehetett! Mi is jól éreztük magunkat, jó volt Veletek táncolni (nem nagyon szoktunk :))) ) Reméljük a "suttogós-kívánságotok" minél hamarabb teljesül! Már várjuk a nászutas képeket is!



(a fotókat Viki készítette)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése