ceremoniamester

2011. július 15., péntek

Ági és Berci

Helyszín: Monor, Nyerges Hotel

Szertartás: Polgári

Polgári szertartás:
Nyerges Hotel kihelyezett

Az esős nap ellenére a hotel kertjében került megtartásra. Az anyakönyvvezető sajnos sok hibát vétett. Összefüggéstelenül beszélt és kétszer is eltévesztette a vőlegény nevét, ami végzetes hiba volt. Próbálta kicsit túldimenzionálni funkcióját és ezt nem jól mutatta be. Személyesen is ismerte a menyasszony szüleit és próbálta beépíteni ezt a tényt a szertartásba, de nem sikerült. Régen hallottam ilyen rossz szertartást, pedig ez volt a pár egyik legszebb napja.

Összességében: 5 pont


Étterem: Nyerges Hotel

Nagyon szép és jól kiépített esküvői helyszín. Az étel nagyon finom és nagy adagokat adnak. A terem kiválóan dekorálható, helyszín egy vidéki kreatív fotózáshoz nagyon jó. Kiemelném a felszolgálás gyorsaságát és rugalmasságát. A szállás helyben is megoldható. Ajánlom minden házasulandónak!

Összességében: 10 pont

Fotó: Fekete András

Profin és nagyon rugalmasan dolgozik. Nem kell utána menni, hogy munka van, egyből észreveszi a megörökíthető pillanatokat. A kreatív fotókat elnézve szép és igényes munkát végez. Nagyon jól lehet vele dolgozni! Igazi megszállott!

Összességében: 10 pont


Zene: DJ Kispál Gábor
A zene összeállítás és a buli felépítése tökéletesen sikerült. Nagyon jó Dj, akivel öröm volt együtt dolgozni. Jól vezeti be a számokat és tudja, hogy mi kell egy igazi bulihoz. Köszönöm a munkáját!


Összességében: 10 pont


Az esküvő levezénylését sajnos nagyon sok dolog nehezítette (esett az eső a kihelyezett szertartáson, az anyakönyvvezető érthetetlen beszéde, a vendégek nem voltak annyira táncosak, nagyon heterogén volt a társaság, és a rokoni viszonyok.). A végére viszont úgy éreztem, hogy elég jól sikerült! Ági és Berci mindent megtett, hogy a vendégek jól érezzék magukat (sok aprósággal készültek), néhány barát is készült meglepetéssel és a zene is hozzájárult nagyban a sikeres esküvő lebonyolításához. Az általam levezényelt játékokat élvezték a vendégek, így sikerült fokozni a bulit!

1 megjegyzés:

  1. Ma anélkül ajánlottalak egy párnak, hogy láttam volna a blogodat, és azokat a szakmailag elismerő mondatokat amiket, rólam és a csapatomról írtál. Köszönöm, és én is remélem sokszor tudunk még együtt dolgozni.
    Üdv: Fekete András
    www.eskuvoifotos.info

    VálaszTörlés