ceremoniamester

2011. július 11., hétfő

Csilla és János

Helyszín: Szolnok, Nairam Klubhotel

Szertartás: Egyházi és Polgári


Egyházi szertartás:
Szolnok, Református Templom

Ökumenikus szertartásnak lehettünk részesei. A tisztelendő és a lelkész úr nagyon szép misét celebráltak, és összhangban dolgoztak egymással. A templom elég nagy és szép kerttel rendelkezik, ahol volt hely a közös kép elkészítéséhez és a csokordobáshoz is. Könnyen megközelíthető, és jól lehet a közelben parkolni.

Összességében: 9 pont


Polgári szertatás:
Szolnok, Galéria Múzeum

A zsinagógából kialakított helyszín megadta az esküvő varázsát. A kívül-belül igényesen és gyönyörűen felújított épület tökéletes helyszíne a polgári szertartásnak.
Az Anyakönyvvezető profi módon építette fel a szertartást, mindenki tudta mi a dolga. Volt hangosítás, és egy külön személy, aki a zenéket kezelte.
Nagyon jók a fényviszonyok, a hely tágas, több, mint 200 fő befogadására is alkalmas. Jó akusztikával rendelkezik, világos és nagyon hűvös :).
Külön öröm számunkra, hogy a szertartás alatt az ifjú pár megbízásából elmondhattuk kedvenc versüket, amivel még személyesebbé tehettük a szertartást.

Összességében: 10 pont



Étterem:
Nairam Klubhotel

A hely kicsit nehezen megközelíthető, mivel külterületen található. A helyszín kb. 120 főre elég tágas, rendelkezik megfelelő tánctérrel, tartozik hozzá szállás is, így aki szeretne az ott tud aludni. A rendezvényterem igényesen van kialakítva, de nem klimatizált, ezért melegebb nyári napokon gondot okozhat a vendégek benntartása. Szép helyen fekszik, közvetlenül vízparton található. A felszolgálás gyors, pontos és rugalmas volt, az étel átlagosnak mondható. A helyszínen fotózás szempontjából jó képeket lehet készíteni. Parkolás jól megoldható. Mivel nyaraló-övezet, így számítani lehet turistákra is.

Összességében: 7,5 pont


Zenekar:
Feeling Együttes

Az együttes szokásos módon hozta a megfelelő formáját. Bár az első fél óra után derült ki, hogy a vendégek többsége a mulatós műfajt jobban kedveli, mint napjaink slágereit, ezt az együttes rugalmasan kezelte, és megpróbálta megoldani - bár nem ez a fő profiljuk. Ettől függetlenül jó buli alakult ki.

Összességében: 10 pont


Videó:
Németh Péter


Péter a szokásos módon hozta a formáját. Gyors, rugalmas, megbízható munkatárs. Várjuk a felvételeket.


Fotó:
Végh Gábor fotós

Várjuk a felvételeket


Csilla és János személyében két nagyon szerény és kedves embert ismerhettünk meg. Örülünk, hogy részesei lehettünk a "Nagy Napjuknak"! :)


(a fotókat Viki készítette)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése