ceremoniamester

2011. július 17., vasárnap

Dorottya és Zsolt

Helyszín: Zsófia főhercegné hajó

Szertartás: egyházi és polgári

Egyházi szertartás: Bazilika

A szertartás Magyarország egyik legszebb templomában történt meg. De mivel igen felkapott, ezért elég rövidre sikerült. (bevonulással és kivonulással együtt 20 percig tartott). A helyszín csodálatos volt, a szertartás elfogadható. Minden lényeges elemet tartalmazott, bár azért némi hiány maradt az emberekben.

Összességében: 8 pont


Polgári szertartás: kihelyezett, a Zsófia főhercegné hajó fedélzetén

Kicsit fújt a szél, ami megnehezítette a szertartás lebonyolítását, de ezt a hajón igen jól megoldották. Sikerült a hangosítást is kiépíteni, így egy csodálatos környezetben egy átlagos szertartásnak lehettünk tanúi. A kötelező elemek megjelentek a szertartásban, de hiányoltam belőle a személyes részt.

Összességében 8,5 pont


Étterem: Zsófia főhercegné hajó

A berendezést kb. 70 főre igen jól megoldották körasztalos elrendezésben és igen szép díszítéssel. Az étel svédasztalos rendszerben került felszolgálásra, amelyet kitűnően tudtak melegen tartani. Nagyon ízletes és különleges ételeket szolgáltak föl, amely nagyban hozzájárult az esküvő sikeréhez. Nagyon jó felszolgálásban és rugalmas szervezésben volt része a vendégeknek. Vacsora közben igen nagy élményt nyújtott az 1 órás hajóút a Dunán.

Összességében: 10 pont


Fotó: Jaksa Tímea

A képeket még nem láttam, de folyamatosan igen nagy megszállottsággal dolgozott. Nagyon kíváncsi vagyok az elkészült munkára, mert nagyon jól lehetett vele együtt dolgozni.

Várom a képeket


Zenekar: DJ Meson

Elég nehéz volt táncra bírni a társaságot, de a DJ által kínált széles repertoár segítette a vendégek aktivizálását. Nagyon jó volt vele dolgozni, sikerült eltalánia azt, hogy mire van szüksége a vendégeknek, így egy igen jó bulit sikerült kialakítani az esküvő végére. A vendégek látványosan élvezték a táncot.

Összességében: 9 pont


Nagyon örülök, hogy sikerült eltalálni, hogy mire volt szüksége Dórinak és Zsoltinak. Teljesen rámbízták az esküvő koordinálását. Mivel nagyon jó szolgáltatói stábot sikerült összehozniuk, ezért az esküvő valóban úgy sikerült, ahogyan ők szerették volna. Rengeteg aprósággal hozzájárultak, hogy a vendégek jól érezzék magukat (hárfa-művész, különleges ételek, különleges helyszín, cigányzenekar a menyasszonytánchoz). Sikerült a nekik készített játékokkal igazi meglepetést okozni, amelyet a vendégek láthatóan nagyon élveztek.
Kedves Dóri és Zsolti! Innen is köszönöm, hogy részese lehettem a nagy napotoknak.


Dóri másnap írt levele:

"Kedves András (és Viki)!

Köszönjük a tegnapi segítségedet, nélküled esélytelen lett volna jó hangulatot varázsolni a lagziba.
Mindig pont a legmegfelelőbb pillanatban kerültek elő a játékaid, amik nagyon ötletesek voltak, ráadásul teljesen ránk szabtad mindet.:)
Az is nagyon megnyugtató volt, hogy kézben tartottad az estét, egyeztettél a kollégákkal így minden a terv szerint alakulhatott.
Még egyszer puszi és jelentkezünk, a lámpást pedig megbeszéltük az árverést megnyerő unokatesómmal, hogy New Yorkban fogjuk felengedni az első házassági évfordulónkon.
:)
Üdv
Dóri és Zsolti"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése