ceremoniamester

2011. július 13., szerda

Edina és Maarten

Helyszín: Bugyi, Forster Vadászkastély

Szertartás: Polgári és egyházi szertartás

Polgári szertartás:
Forster Vadászkastély, kihelyezett

Az anyakönyvvezető hölgy napjaink elvárásainak megfelelően egy előre eltervezett és kitűnően felépített szertarást mutatott be. A szertartás 2 nyelven történt, amely angolul is minden elvárásnak megfelelt (külön köszönet a Vikinek a magyar fordításért!). Ami külön tetszett, hogy a szavak mögött érzelem is volt, így a szertartás igen meghatóra és különlegesre sikerült! Jó volt hallgatni és átélni, mert az anyakönyvvezetők néha elfelejtik azt a fontos tényt, hogy ez a Nap az egyik legjelentősebb nap az emberek életében.

Összességében:10 pont


Egyházi szertartás: Római katolikus szertartás

Nagyon szép kis hangulatos templom egy rugalmas és világi tisztelendővel. Nagyon szép és egyszerű szertartás volt. Jó volt látni, hogy a magyar és külföldi vendégek együtt imádkoztak az ifjú párért!

Összességében: 10 pont


Étterem: Forster Vadászkastély

A helyszín csodálatos egy igazi esküvő lebonyolításához! A most épült szállodai rész már teljessé teszi a szolgáltatások körét. Az étel kiváló, a környezet gyönyörű és mesébe illő, a felszolgálók és vezetők hozzáállása példamutató. A rendezvényterem tágas és nagyon jól felszerelt. A pörkölt pedig még mindig a legjobb! Ajánlom minden házasulandónak!

Összességében: 10 pont


Fotó: Bell Stúdió

Eszter és Gábor. Az előzetest megtekintve és a fotózást végignézve „mestermunka”. Imádunk velük dolgozni, mert lehet velük, mert igényesek és mert PROFIK!

Összességében: 10 pont


Zene: Feeling zenekar

Még mindig az egyik legjobbak! Tökéletes angol kiejtés (ami itt igen fontos volt a külföldi vendégek számára!), és igen jól érezték a vendégek a buli „feeling”-et! Nagyon jól sikerült bemutatniuk a magyar virtust is! Jó volt hallani, mert igen ritka az igazi jó zenekar!

Összességében: 10 pont


Videó:Németh Péter

Várom a felvételt, de szerintem nem fogunk csalódni!:)


Nagy kihívás volt számunkra, mert hagyományos módon (néha ötvözve a ceremóniamesteri feladatokkal) kellett levezetnünk az esküvőt, magyar viseletben bemutatni az esküvői hagyományokat a külföldi és a magyar vendégeknek is! Köszönjük Edinának és Maartennek a bizalmat, hogy bennünket bíztak meg. Nagyon sok új dolgot tanultunk az esküvőn, és ami fontos volt, hogy kaptunk egy igen nagy megerősítést munkánk ez úton folytatásához. A násznép fantasztikus és nagyon kreatív volt! Öröm volt az esküvőn dolgozni és külön öröm, hogy megismerhettük Edinát és Maartent, a szülőket, és az egész vendégsereget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése