ceremoniamester

2011. július 18., hétfő

Itala és László

Helyszín: Bikal, Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok

Szertartás: Egyházi és Polgári

Egyházi szertartás: Bikal

Egy romantikus falusi kis templomban megrendezett szertartás, amely tökéletesen volt felépítve. Az atya nagyon szép prédikációt tartott és kellő rutinnal végezte a szertartást. Sok helyen használta a párral kapcsolatos személyes élményeit, ami jelentős többletet adott az amúgy is szép szertartásnak.


Összességében: 10 pont


Polgári szertartás: A kastélyszálló kertjében

A polgári szertartás lépésről-lépésre meg volt tervezve a pár által. Nagyon sok pluszt sikerült bevinni a ceremónia menetébe (homoköntés, köszöntések, fogadalom, buborékfújás stb.) Nagyon látványosra, meghatóra és személyesre sikerült. Egy picit több átélést vártam volna az anyakönyvvezetőtől.

Összességében: 9 pont


Étterem: Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok, Palota terem

Tökéletes szervezés és összhang volt tapasztalható. A környezet alapján szerintem Magyarország egyik legszebb esküvői helyszínét sikerült megtalálnia a párnak. A terem tágas és elkápráztató volt a vendégeknek is. (Az élménybirtokon lévő szállások nem mindennapi élménnyel ajándékozták meg a vendégeket!!) A felszolgálás rugalmas és gyors volt. Az ételek kiválóak, nagyon ízletesek és különlegesek voltak. Ajánlom minden házasulandónak! És köszönöm a segítségüket!!

Összességében: 10 +1 pont!


Fotó: Csikós Árpád

Profin és nagyon rugalmasan dolgozik. Várom a képeket!



Videó: Németh Péter

PERFECT!! Csodálatos felvétel egy csodálatos párról. Péter nagyon jó munkát végzett! Igazi profi munka volt!

Összességében 10+1 pont!

http://www.eskuvoi-foto.hu/videoHd/2011-07-11_GTw1d.xml/Itala%20és%20László


Zene: Szaxi koktél

A zenekar a szokásos felállásban (1 hölgy+2 férfi) játszott. A zenei összeállítás változatos és megfelelő volt (egy-két számot nem játszottam volna, de utólag könnyű okosnak lenni!), de nem a megszokott rugalmasságot kaptam tőlük. A vendégek ezeket az apró jeleket természetesen nem vették észre. Sikerült eltalálniuk a vendégek zenei ízlését.

Összességében: 8 pont (a rugalmasság hiánya miatt!)



Az álom valóra vált! Két csodálatos ember esküvőjét vezényelhettük le. Köszönjük, hogy részesei lehettünk a Nagy Napjuknak! Olyan esküvői élményt nyújtottak számunkra, hogy velük együtt sikerült átélni érzéseiket (szerelem, hála, ragaszkodás, összhang, szeretet és még sorolhatnám!) Itala, aki valójában menyasszonynak született és igazi szervezéssel átélte élete egyik legszebb napját! Laci pedig, aki az egyik legjobb apuka és családfő lesz majd (Reméljük minél hamarabb!:)). A vendégek és barátok, akik igazán mindent megtettek, hogy ez a nap igazán szép legyen. Talán ez kell egy igazi esküvőhöz! VARÁZSLATOS volt!!

1 megjegyzés:

  1. Szia András, remek a blogod.
    A képek már Italáéknál vannak, illetve készült egy zenés slideshow is.

    Ha érdekel:
    http://www.youtube.com/watch?v=UChpvrQcPEk

    Üdv, Csikós Árpi

    VálaszTörlés