ceremoniamester

2011. május 16., hétfő

Icu és Péter

Helyszín: Vác és Berkenye
Szertartás: Egyházi és polgári

Egyházi:
Váci székesegyház

Gyönyörű és egyszerűen leírhatatlan élmény egy ilyen helyen egymásnak örök hűséget fogadni. Az egyik legszebb szertartás volt, amit eddigi pályafutásom alatt láttam. Laci atya előzetesen és részletesen felkészítette az ifjú párt (teszem hozzá ritka az ilyen!) Csodálatos és példaértékű szertartást celebrált az atya. A kórus pedig álomszerű esküvővé varázsolta az egyházi szertartást. Tökéletes volt!

Összességében: 10 pont!

Polgári szertartás:
Berkenye, a természetben

Szintén egy varázslatos helyszínen került megtartásra - a tó közepén - egy szigeten. Tökéletes hangosítást és szervezést tapasztaltam. Az anyakönyvvezető által jól felépített szertartás volt, melyet a vőlegény testvére által szavalt versek tettek még bensőségesebbé. Álomszép volt, így a szertartáson szinte mindenki elérzékenyült (majdnem én is!!)!

Összességében: 10 pont!


Étterem:
Szent Anna Étterem és Fogadó

Hangulatos, szép, tiszta (még a mellékhelységek is!) és igényesen kialakított étterem. A felszolgálás, gyors, pontos, összehangolt és rugalmas volt. Az ételek minden fronton (minőség, adag, ízvilág) megállják a helyüket. Finomabbnál, finomabb ételekkel voltak megrakva a sültes tálak és gyors felszolgálásnak köszönhetően megfelelő hőmérsékleten kerültek a vendégek elé! (Vannak helyek, ahol ez rontja el az egészet!)

Összességében: 9,5 pont

Fotó:Szugyiczki Zsolt:Várom a képeket!
Elöljáróban:A munkához való hozzállása példaértékű!


Zenekar:Deme Trió

Voltak már igazi, jó hangulatú esküvőn? Ha nem akkor gyorsan keressék meg a zenekart!
Vannak zenészek, akik tudnak zenélni, vannak zenészek akik szeretnek is, vannak akik hangulatot is tudnak csinálni és van a DEME TRIÓ!!! Ízig-vérig profi zenészek (legyen az Michael Jackson vagy mulatós), akik látványosan (István még néha lábbal is zongorázik!) szórakoztatnak. Rugalmasak (még az örömapa is gitározhatott a felszerelésükkel!) és szeretik, ha zenélhetnek! Velük igazán lehet és szeretek is dolgozni!

Összességében:10+1 pont!!


Egy olyan esküvőn voltunk, amit még két napig elviseltem voltam, ha dolgozni is kell!!! És azt is tudom, hogy azért nincs ez így mert elmennek a fiatalok nászútra. Ritka, amikor a szolgáltatók is élvezik az esküvőt, de most pedig ez így volt! Sokat dolgoztunk, de elnézve az embereket és főleg a párt igazán megérte. Ezért érdemes az esküvőkön közreműködni, mert tényleg sikerül hozzájárulni ahhoz, hogy a Nagy Nap valóban, olyan legyen ahogyan elképzelte a pár! Remélem ők is ezt érzik!

Nemcsak az elégedett ügyfeleink száma nőtt, hanem a barátaink száma is!
Kívánunk nagyon sok boldogságot, kitartást, örök szerelmet, szeretetet és bő gyermekáldást!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönjük Nektek! Közreműködésetekkel és barátságotokkal, hozzánk való viszonyulásotokkal emeltétek a Nagy Napunk tökéletességét :) Az esküvőnk a Ti részvételetekkel valóban olyan volt, amilyennek elképzeltük! Jóra számítottunk, de ez felülmúlta minden elképzelésünket! A szervezés, a lebonyolítás teljes mértékben lehetővé tette számunkra, hogy teljesen kiélvezzük a MI napunkat. Nagyon köszönjük még egyszer, és a gyermekáldással sem lesz gond: jó nagy marék rizs maradt a ruhában :)
    Imádunk Benneteket!
    Icu és Peti

    VálaszTörlés