ceremoniamester

2010. augusztus 30., hétfő

2010. augusztus 28. Dóra és Áron






































































Létszám: 64 fő
Szertartás: Polgári és Egyházi
Étterem: Új Művész Étterem


Polgári szertartás:
Szentendrei Városháza Díszterme


A terem hatalmas és dekoratív. Befogadóképessége igen nagy, és mindenki le tud ülni. Az ifjú pár elhelyezése igen praktikus, mert nem háttal vannak a násznépnek, hanem mindenki oldalról láthatja őket. A hangosítás kitűnő, az anyakönyvvezető hosszú évekre visszamenőleg a legszebb szertartást tartotta. A ceremóniának volt tartalma, és volt benne megfelelő személyes kapcsolódás is. Fontosnak tartom elmondani, hogy a szövegeket nem könyvből olvasta, és választékosan, érthetően és szépen beszélt. A hivatal Szentendre belvárosában található.

Összességében 10 pont


Egyházi szertartás:
Várdombi Katolikus Templom

A templom csodálatos helyen terül el. Belülről nagyon szép, igényes. Gábor atya egy személyes szertartást celebrált, és itt megjegyezném, hogy a váratlan helyzeteket is kitűnően meg tudja oldani :) A templom mellett kitűnő a helyszín mind a közös kép elkészítésére, mind a menyasszonyi csokordobásra. A templomban nem engedélyezett a sziromszórás.

Összességében: 10 pont


Étterem:
Új Művész Étterem

Az étterem elhelyezkedése Szentendre belvárosában, ami megfelelő alaphangulatot ad ehhez a családi eseményhez. Gyönyörűen sikerült az étterem dekorációja, ami még jobban fokozta a hangulatot. A kiszolgálás kiváló, mivel az Étteremvezető fiatal, agilis személyzettel van körülvéve. Folyamatosan figyelték a vendégek igényeit. Az ételekről el kell, hogy mondjam, hogy rendkívül változatosak és sokfélék voltak. Esküvőről-esküvőre járva elmondhatom, hogy régen nem ettem ilyen finomat. Elég sok volt a hagyományostól eltérő étel, talán ez is fokozta az összképet. Az adagok mennyisége nagy, és a desszert is egyszerű, de nagyon finom volt. Stílusát tekintve mediterrán jellegű, nagyon igényes étterem.

Összességében: 10 pont


Zenekar:
Feeling Music

Nem az első alkalom, hogy együtt dolgoztunk. Most is sikerült bebizonyítaniuk, hogy az együttesben nagy az összhang. Rendkívül jól tudnak szórakoztatni, jó a zene- és a stílusválasztásuk. A dalokat igényesen adják elő (nagyon jó az angol kiejtés). Meg kell jegyeznem, hogy nem volt könnyű dolguk, mivel a tánctér külön volt a vacsora helyszínétől, de jól együttműködve remekül áthidaltuk ezt a problémát. A zenekar technikailag is kiválóan felszerelt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy igazi jó bulit szeretne.

Összességében: 10 pont

Fotó:
Varga Benedek (várom a képeket)


Videó:
Varga András (várom a felvételeket)


(a fent látható fotók ízelítőül szolgálnak. a párom, Szabó Viki készítette őket)

Kedves Olvasóim!

Gyönyörű hétvége állt mögöttünk 2 csodálatos esküvővel. Engedjék meg, hogy kicsit jobban és részletesebben beszéljek erről az esküvőről. Rengeteg esküvőn vagyunk már túl, de szombaton éreztem egy kis pluszt, amely igazán külölegessé varázsolta az esküvőt. Az esküvő délben kezdődött leánykikéréssel és hagyományos búcsúztatóval. Ennyi esküvő után is megremegek és kezdek elérzékenyülni, ha közel áll hozzánk a pár. Mindkét családnál éreztem az igazi szoros érzelmi kapcsolatot. És mire észrevettük (Vikivel) mindkettőnket hatalmába kerített ez a tiszta érzés (Viki min. 5x sírt is) - bocsika Szerelmem!! :) Ezután közösen -motoros rendőri kísérettel (ami igazán nagy élmény volt még nekem is) - elindultunk Szentendrére. A fiatalok egy cabrio Mustangból integettek boldogan, és még a néha csöpörgő eső sem szegte kedvüket! Boldogok voltak hiszen életük egyik legszebb napjára igyekeztek. Elmentek fotózni, majd következett a két csodálatos szertartás. Nagyon sok ismerős és barát jött el a szertartásokra, hogy megnézzék Őket. Az étteremhez érkezve mindenkinek elakadt a lélegzete, amikor meglátták a vacsora helyszínét! Valóban álomszerű volt. A fenséges vacsora előtt, két "igazi" érzelmekkel teli pohárköszöntő következett. Mindkét örömapa elmondta és kifejezte, hogy a sors néha igen kemény, de ilyen pillanatok - ha nem is teljesen - de feledetik a hétköznapi gondokat és a fájós múltat.

Az esküvői menü gondos válogatása, meghozta a várt eredményt: FANTASZTIKUS volt!

Egy látványos nyitótánc és már bulizott is a társaság. Itt az idősek ugyanúgy táncoltak, mint a fiatalok! Én nagyon örülök, hogy részem lehetett ebben az "igazi" esküvőben. Még kritikus és kívülálló szemmel végigkísérve az eseményeket, elnézve a szerelmes ifjú párt, hallgatva a vendégek elégedett szavait igazi "ÁLOMESKÜVŐ" volt!

Nem amiatt lesz egy esküvő álomesküvő, hogy esteleg egy kastélyban rendezi meg az esküvőjét valaki, hanem azért, mert őszintén azt mondja ki amit gondol vagy amit érez. Ettől lesz boldog az ember és őket elnézve a vendégek is!!!Persze azért az eseményeket szervezni is kell!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése