ceremoniamester

2010. augusztus 30., hétfő

2010. augusztus 21. Betti és Szabolcs

Létszám: 110 fő
Szertartás: Egyházi és kihelyezett polgári szertartások
Vacsora: Petneházy Klub Hotel

Egyházi szertartás:
Zugligeti Szent Család Plébánia
Szép környezetben található a templom. Az atya rutinosan celebrálta le az esküvőt. A szertartásba az atya bevonta a barátokat is, akiknek különböző bölcseleteket kellett felolvasni és nagyon tetszett mindenkinek. A templomi szertartáshoz orgonajátékot is lehet kérni, ami igazán színvonalassá emeli az esküvőt. Gyuri atyáról tudni kell, hogy nem ő a leg "gyermekbarátabb" plébános. A templom előtt hosszú lépcső vezet fel, amely nagyon jó lehetőséget kínál a fotózásra és a csokordobásra is. Sajnos a rizs- és a sziromszórás nem engedélyezett. A templom mellett található egy szép templomkert, ahol a gratulációkat is meg lehet oldani. Könnyű a megközelítés, bár a parkolás kissé nehézkes.
Összességében 8,5 pont

Polgári szertartás:
Kihelyezett, Esztergály Erika szervezésében
A szertartás gyorsan és pontosan zajlott. Különböző showelemekkel - mint pl. papucsdobás - tarkítva. A helyszín a Petneházy Klub Hotel hátsó terasza, amely nagyon jó hátteret biztosít a szertartáshoz, amely fokozza a bensőséges hangulatot is.
Összességében: 9 pont

Étterem:
Petneházy Klub Hotel
A dekoráció nagyon szép volt, szépen volt megterítve a körasztalos elrendezésben. 110 főre kicsit szűknek találtam a helyet. Az ételről sajnos csak a szervízmenüről tudok nyilatkozni, mert a szolgáltatók ezt kapták. Változatos volt. Sajnos a kiszolgálással már akadtak problémáim, mivel volt olyan felszolgáló (Pista bácsi), aki kora ellenére próbálta az esküvőt irányítani, és megpróbálta az én feladataimat is ellátni. Jobban járt volna, ha a saját munkájával foglalkozik, ami hagyott némi kivetnivalót maga után. Meg kell jegyeznem, hogy a pincérek többsége elég rugalmas volt. Ő kissé nagyon befásult, és szokásainak rabja. Sajnálom, hogy ezzel ezzel igencsak rontott a színvonalon.
Összességében: 7 pont (de csak a környezet miatt!)

Zenekar:
Szaxi Koktél Zenekar
Többször volt már szerencsém a zenekarhoz. Sajnos most az énekesnő nem lehetett jelen, mással pótolták a hiányát. Aránylag jól megoldották a helyzetet.
Összességében:9 pont

Fotós:
Barna Péter
várom a a képeket

Videós:
Németh Péter
várom a felvételeket, de eddig nem csalódtam benne

Összességében:
Egy gyönyörű környezetben megálmodott álomesküvőre esélyes rendezvényen vehettem részt, ahol a díszítés első osztályú volt, de sajnos a kiszolgálás az én szemszögemből elég sokat rontott a helyzeten. Továbbá elég nehéz volt az eltervezett dolgokat megvalósítani, mivel a vendégek stílusa nagyon különbözött egymástól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése