ceremoniamester

2010. augusztus 5., csütörtök

2010. július 17. Orsi és Gábor

Helyszín:Esztergom

Szertartás:Egyházi (Bazilika)

Létszám:100 fő

Szertartás:Bazilika-Azt kell mondjam, hogy ritka az olyan egyházi szertartás, ami bevonulással-kivonulással együtt összesen 25 perc és még az ifjú pár gyermekét is megkeresztelték.Nem hittem a szememnek, de megtörtént.Sajnos ehhez még párosult, hogy a hangosítás is nagyon rossz volt.

Összességében:6 pont(de csak a környezet miatt!!)

Étterem:Esztergom Szt. István tér 6.
A fiatalok a szállás miatt választották ezt a helyszínt, ami abszolút pozitív volt.A 2!! felszolgáló remek munkát végzett és egész este megállás nélkül figyelték a vendégek óhajait!Itt szeretném az ő munkájukat megköszönni.A vacsora pontosan ki volt számolva, így néhány vendégben lehet, hogy maradt egy kis hiányérzet, amikor plusszt már nem tudtak felszolgálni.A vacsora
vidéki lakodalmas menü volt, megfelelő ízvilággal.

Összességében:
Felszolgálás:10 pont!!
Vacsora:7 pont
Helyszín:8 pont
Azért pontoztam külön, mert egymástól függetlenek a felsoroltak!

Zene:Henry Band
Aki őket szeretné választani, javaslom, hogy ne hallgassa meg a weblapjukon szereplő dalokat, mert nem tükrözi a munkájukat.Élőben sokkal jobban játszanak!Jól zenélnek és változatosan, megfelelő fénytechnikával felszerelve.Nagyon jól lehet velük együtt dolgozni!

Összeségében:8,5 pont (a billentyű miatt!!)

Fotós és videós nem volt!

Nagyon jól sikerült esküvő egy kedves párral, akik mindent megtettek, hogy a vendégeik jól érezzék magukat.Már van egy pici gyermekük, aki végig jelen volt az esküvőn, így megmutatva, hogy ha már van gyermek akkor is lehet egy fergeteges bulit csinálni!Igazán jó buli volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése