ceremoniamester

2010. szeptember 29., szerda

2010. szeptember 4. Adrienn és Kristóf

Helyszín: Vác, Kőkapu étterem (55 fő)

Szertartás: Kihelyezett, hajón (Visegrád)


Polgári szertartás a hajón volt megtartva. A szertartáson az 55 fő kitűnően elfért és a hangosítás kellően megoldott volt. Az anyakönyvvezető megegyezik a 2010. májusi (Pisti és Viki) esküvő anyakönyvvezetőjével. Itt is tartalmas és jól összeállított szertartást vezetett le. Sajnos, ha jobb idő lett volna biztosan még csodásabb lett volna, de így sem panaszkodhatunk. A hajós út (Nagymaros-Vác) megadta az esküvő kellő alaphangulatát.

Összességében: 9 pont


Étterem: Kőkapu étterem. Az étterem belső része egyszerű, olyan régi vendéglő stílusa van. Tartozik az étteremhez egy belső kis hangulatos udvar is (nekünk sajnos esett az eső, így nem tudtuk kihasználni). A kiszolgálás kiváló 2 felszolgáló kitűnően ellátta a vendégeket. Az ételek nagyon háziasak és érezhetően frissek voltak. Stílusát tekintve: egyszerű, olcsó, házias. Partnerek voltak mindenben és gratulálok a felszolgálás minőségéhez!


Összességében: 8,7 pont


Fotó: Kovács Alfréd
Összességében: Várom a képeket!

Zenekar: Bonczok Norbert (2 fő /billentyű + énekesnő/)
A mulatós zenét kiválóan játszották így megfelelő alapot teremtve a tánchoz. Régi elfeledett slágereket is játszottak, ami szintén emelte a színvonalat. Néha bár az énekesnő kicsit sok volt, de nem zavarta az esküvő menetét. Jól lehet velük dolgozni.

Összességében: 8 pont.