ceremoniamester

2010. augusztus 30., hétfő

2010. augusztus 27. Ildi és Jani






















Létszám: 90 fő
Szertartás: Polgári és Templomi
Étterem: György Villa

Polgári szertartás:
XXII. kerületi Polgármesteri Hivatal dísztermében, amely befogadóképességre igen nagy. Sajnos a légkondicionálás nem megoldott, így a nyitott ablaknál igen zavaró volt a közvetlen közelben lévő vasút zaja. Az anyakönyvvezető elég halkan beszélt, és igencsak rövidre sikerült a szertartás (kb. 15 perc). Hiányoltam belőle a tartalmasságot, és a személyességet. Egy újabb sablonos szertartást követhettem végig.
Összességében 7 pont

Templomi szertartás:
Szent Lipót Plébániatemplom
A szertartás igen furcsán kezdődött, mivel a pár már rég bevonult, amikor a plébános bejött a templomba. Sőt, előre meghatározta a fotósnak és a videósnak a mozgási lehetőségeit. A szertartás bevonulással együtt összesen 25 percre sikerült, ami hagy némi kívánnivalót maga után. Hiányoltam az ifjú pár kikísérését a templomból, ez sem történt meg. Egyébként díszes és kultúrált környezetben található a templom jó parkolási lehetőséggel.
Összeségében 7 pont

Helyszín:
György Villa, Étel: Palace Catering
A borospince hangulata igazán kitűnő volt, a dekoratőr fantasztikusan megoldotta a helyzetet, és gyönyörű díszítést varázsolt az ifjú pár számára. A felszolgálás minőségével kapcsolatban szeretném megjegyezni, hogy eléggé szervezetlenül működött. A vacsoránál felcserélték az előételt és a levest, amely a vendégek körében is felháborodásra adott okot. Sajnos a fogások között igen nagy idő telt el. Volt, amikor ez megközelítette a 45 percet is. Ami az egyik legnagyobb probléma volt: a vendégek és a tánctér elkülönítése, amely ezen a helyszínen nem megfelelő. Nem megoldott a folyamatos szellőztetés, bár a borospince nyáron eléggé hűvös, de egy külső lehűlésnél bennreked a levegő. Itt szeretném megjegyezni, hogy a felszolgálást szélsőségek jellemezték. Furcsának tartom, mikor fehér kesztyűben kínálják a pezsgőt műanyag pohárból és eggyel kevesebb merőkanál jut, mint amennyi szükségeltetik. Az étel minősége megfelelő volt, de az esküvői hangulatot rombolta, hogy egy furgonból a bejárattal szemben (a dohányzó vendégek szeme láttára) tették tálcára a köretet. A villa külső környezete gondozott, és nagyon exkluzivnak néz ki, de meg kell jegyenem, hogy a mosdók állapota hagy némi kívánnivalót maga után. A borospince nehezen hangosítható.
Összességében: 5 pont

Zenekar:
Cascade Music Jam
Nagyon lelkes zenészekről van szó, igazán jól tudnak szórakoztatni és a legfontosabb dolog, hogy mindezt élőben teszik. A zeneszámok között minimális a szünet, így a hangulat nem törik meg. Nagyon jól lehet velük dolgozni. Rugalmasak, és igazán összeszokott a társaság. Aki szereti a jazz stílust, annak igazán be fog jönni, de bármilyen stílust képesek eljátszani. Itt szeretném megköszönni a munkájukat, bátran ajánlom őket mindenkinek!
Összességében: 10 pont

Fotó:
Fotó Molnár (várom a képeket, de biztosan nem fogok csalódni)

Videó:
Németh Péter (eskuvoi-video)(várom a felvételeket és szerintem itt sem fogok csalódni)

Összességében:
Egy nagyon kedves baráti pár, akiknek az esküvőjét megpróbáltuk minél színesebbé tenni, különböző játékokkal. Sikerült meglepetést okoznunk több módon is nekik, ezáltal kialakult egy jó hangulatú esküvő, amelyben a barátok nagy szerepet játszottak.




(a fenti képeket a párom, Szabó Viki készítette)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése