ceremoniamester

2010. augusztus 30., hétfő

2010. auguszturs 14. Réka és Ákos

Létszám: 55 fő
Szertartás: egyházi és polgári szertartás
Étterem: Hotel Famulus Győr

Polgári szertartás:
Zichy Palota. A terem szépen díszített, nagyon jó környezetben található. Az anyakönyvvezető rövid, de tartalmas szertartást celebrált. A szertartást családiasabbá tette, hogy a menyasszony barátnője énekelte a bevonuló zenét. A belső udvar is igen díszes, de sajnos rendezvény volt és nem ott volt a gratuláció. A palota egy szűk utcában található, így egy nagyobb létszámú násznéppel a parkolás eléggé nehézkes lehet. A rendezvényszervezés a rendezvényszervező és az anyakönyvvezető között kiváló.
Összességében 9 pont

Egyházi szertartás:
Szent Imre Katolikus Templom
A templom méretét tekintve nagy. Felhívnám a figyelmet az orgonára, illetve az orgonajátékra, amely az egész szertartás alatt nagyon élvezetes volt. A szertartás igen tartalmas és lényegretörő volt. Idejét tekintve kb. 35 perc, ami maximálisan megfelel az elvárásoknak. A templom előtt gratulációra és csokordobásra is egyaránt van lehetőség és elég hely. A parkolás jó és a megközelítés könnyen megoldható.
Összességében 9 pont

Hotel Famulus
50-60 főre a helyszín esküvői helyszínként tökéletesnek mondható. Belülről nagyon dekoratív, és igényesen van megoldva. A felszolgálók kedvesek, rugalmasak, segítőkészek és az irányítás Nagy Imre manager-el az élen kiváló. A konyha igényes, és az ételek rendkívül finomak, ízletesek, és a mennyiségük igen nagy. Az étterem berendezése átlag feletti, illetve külön felhívnám a figyelmet a mosdók tisztaságára is. Nagy előnye, hogy szállásra is van lehetőség a hotelben. A parkolás megoldott, a helyszínt mindenkinek szívből ajánlom.
Összességében 10 pont

Zenekar: Jolly Joker Zenekar
A zenekar megfelelő technikával van felszerelve. A két férfiénekes tökéletesen megvalósította a násznép által támasztott követelményeket. Jó hangulatot teremtettek és kihasználták az esküvő nyújtotta lehetőségeket. Különösen jót tett a bulinak a Korda György paródia. A külföldi számok éneklése sem jelentett különösen gondott a zenekarnak.
Összességében 9 pont


Zárásképpen:
Egy nagyon jól sikerült bulin vehettem részt, ahol a család, és főleg a barátok rengeteg meglepetéssel készültek az ifjú párnak, amelyek teljesen különlegessé varázsolták az esküvőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése