ceremoniamester

2012. május 31., csütörtök

Anikó és Balázs

Helyszín: Gyál

Szertartás: Egyházi és polgári

Egyházi szertartás
Egy csodaszép római katolikus egyházi szertatásnak lehettünk szemtanúi Gábor atya (aki a család közeli ismerőse) egy igazi prédikációval színesített szertatást mutatott be. Érezhető volt, hogy jól ismeri a fiatalokat, így nagyon személyessé sikerült varázsolnia az egészet. A templom jellege és külső megjelenése számomra kicsit rideg.

Összességében: 9 pont.

Polgári szertartás
A szertatás a közösségi ház udvarán kialakított helyen történt. Szabadtéri, színházi és látványos jelleget kölcsönzött az ünnepi szertartásnak. Az anyakönyvvezető fiatalos lendülettel, kellő rutinnal és jó szervezéssel példaértékű szertartást prezentált. Az egészre pedig az egyik tanú által felolvasott vers tette fel a koronát.Valóban szép és mintaszerű volt.

Összességében: 10 pont.

Étterem
A közösségi házban volt a vacsora megszervezve a Party Rex rendezésében.
A terem tökéletes volt, amelyet a csodaszép dekoráció tett még hangulatosabbá. 70 főnél körasztalos ültetésben kiváló választás. Az étel és felszolgálás tökéletes volt! Ritkán sikerül találkoznom, olyan csapatmunkával, amit a Party Rex ezen az esküvőn mutatott be. Minden időben a helyén volt, az étel igen ízletes és megfelelő adagot prezentálnak. Köszönöm szépen az esküvőn nyújtott munkájukat!

Összességében:
Helyszín:10 pont
Party Rex:10 pont.

Fotó: Sitkei Adrienn
Nagyon kíváncsi vagyok  képekre!!

Zenekar: Perfect zenekar
Az esküvő elején érezhető volt  a régi tipikus berögződés (vőfély vs. zenekar), amit sikerült áthidalnunk. Innentől kezdve egy összehangolt munka jellemezte munkakapcsolatunkat. Nagyon jó zenészek, technikailag jól felszereltek és tudnak bulit csinálni. Fiatalos lendület és a bulifeeling jellemezte az egész estét, bár a násznép nem volt kimondottan  táncos. Nagyon széles repertoárjuk, amelyet este sikerült is bemutatni.

Összességében: 9 pont

Anikó és Balázs a végletekig kidolgozták esküvőjük apró részleteit, amely tökéletesre is sikeredett. A násznép nagy része valóban nem volt táncos, de a pár láthatóan jól érezte magát és becsületesen végigtáncolták az éjszakát. Rendkívül kreatív ötlet volt részükről, hogy a gyertyafénykeringőnél a gyertyákat világítórudakkal helyettesítették. Az esküvőt pedig a csodálatos meglepetés tűzijáték tette még színesebbé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése