ceremoniamester

2012. június 1., péntek

Kata és Peti

Helyszín: Budapest, Petneházy Huszárcsárda

Szertartás: polgári

A szertartás a Huszárcsárda idilli környezetében került megtartásra. Az anyakönyvvezető egy szép, személyre szabott esküvői szertartást mutatott be a már ismert elemekkel. Látványos és érezhetően érzelmekkel teli ünnep volt a pár és a vendégek számára.

Összességében: 10 pont!

Étterem: Petneházy Huszárcsárda

A helyszín adottságait kihasználva, egy csodálatos dekorációt sikerült  készíteni. Az étel már sokadjára ismét kiváló minőségű és mennyiségű volt. A felszolgálás gyors és pontos. Kevés azon esküvői helyszínek egyike, ahol együttműködő és rugalmas hozzáállást mutatnak.Szeretünk ide visszajárni!:)

Összességében:10 pont!

Videó: Szgál Sándor
Várom a felvételt!

Fotó: Arany-Tóth László
Várom a képeket, de úgy érzem egy újabb igazi kreatív fotóssal találkoztam!

Zenekar: Joker
Profikkal mindig szeretek és tudok is együtt dolgozni. Üzenet minden kezdőnek:
Aki profi esküvői zenekart szeretne létrehozni, addig el se kezdjék míg a 1/10-ét nem tudják a Joker zenekarnak. Változatos repertoár, jó átkötések a számok között, jó angol kiejtés, pörgős zene, rugalmasság, kevés holtidő és lelkes zenészek. Igazán jó volt hallgatni őket (majdnem táncraperdültünk mi is!). Remélem hamarosan újra találkozhatunk velük!

Összességében: 10+1 pont!!

Kicsit rendhagyóan zárjuk ezt a bejegyzést:

Kedves Kata és Peti!

Úgy gondoljuk, hogy ez a Nagy Nap valóban csodálatosra sikeredett és reméljük, hogy innentől kezdve ezt az érzést már nap, mint nap sikerül átélnetek. Jó volt látni a csillogást a szemetekben, ahogyan egymásra néztetek és élmény volt olvasni a párotokról írt gondolataitokat. Maradjon meg ez igazi szerelem, a szeretet, a végtelen egymáshoz való ragaszkodás és megbecsülés életetek végig!

Viki és András






(fotók: Mányik-Szabó Viki)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése