ceremoniamester

2012. május 1., kedd

Noémi és Gergő

Helyszín: Sárospatak

Polgári szertartás: Sárospataki Vár Lovagterem

A szertartás a megszokott elemeket tartalmazta, mégis különleges szertartás lett belőle. A pár, a család, a vendégek, a csodálatos környezet és az érzelemgazdagság emelte kimagasló házasságkötéssé. Az anyakönyvvezető egyszerű, de mégis nagyszerű módon tette igazi "Nagy Nappá" a pár és a vendégek számára az esküvőt.

Összességében: 10 pont.

Egyházi szertartás: Római katolikus templom

Az egyházi szertartáson a tisztelendő egy háromnegyed órás jól felépített szertartáson adta össze Noémit és Gergőt. A szertartás minden kötelező elemet tartalmazott. Színesítette az esküvőt, hogy a vendégek közül néhányan példabeszédeket olvastak fel. A templom belül díszes és jó akusztikával rendelkezik. A tisztelendő pedig rugalmas volt, mert 15 perccel hamarabb érkeztünk és a korábbi kezdés nem jelentet számára problémát.

Összességében:10 pont.

Vacsora: Huszár panzió-Sárospatak

Az étterem kb. 100 fő befogadására alkalmas.Az esküvői menüt tekintve megfelelő minőségű és mennyiségű étel került az asztalra és mondhatom, hogy elég háziasan is főznek. Sajnos viszont az étterem hozzáállását tekintve eléggé rugalmatlanok. A sültestálnál a kiszolgálás kb. 110 fő-re kb. 30 percig tartott, ami számomra egy örökkévalóságnak tűnt. Az est folyamán többször is találkoztam azzal a problémával, hogy a megbeszélt dolgok nem lettek előkészítve időre, így sajnos számomra elég nehézkesnek és darabosnak látszott az este (de a dolgokat a zenekarral összehangolva sikerült mindig megmenteni!).

Összességében: 6 pont (a hozzáállás miatt!)

Fotó: Nagy Ferenc Csaba
Várom a felvételt!

Videó: Suhanesz Péter
Várom a felvételt!

Zenekar: Jam zenekar
Tökéletes választás az esküvőkre! A felállást tekintve 2 férfi (billentyű+gitár)+1 énekesnő. Sikerült találkozni egy olyan zenekarral, akivel a jövőben biztosan egyre többet fogunk dolgozni. Tökéletes zenei hangzás, megfelelő technika, széles repertoár, jó angol kiejtés, rövid szünetek és még sorolhatnám! Vérbeli profik!!:)
Felkerülnek a partnerlistámra! Ja és nagyon lelkesek!

Összességében:10+1 pont!

Egy esős tavaszi napon, egy gyönyörű vidéki városkában, egy mulatós társasággal egy igazi buli! A házasságkötés idejére még az időjárás is jóra fordult (kisütött a nap). A családias légkör teljesen áthatotta az esküvőt, így sikerült igazán érzelemgazdaggá varázsolni a "Nagy Napot"! Reméljük, hogy ez az érzés végigkíséri a fiatalokat egész életükön keresztül.Gratulálunk mégegyszer!!

(fotók: Mányik-Szabó Viki)















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése