ceremoniamester

2012. május 30., szerda

Marcsi és Gábor

Helyszín: Debrecen, Erdőspuszta Club Hotel

Szertartás: egyházi, Debrecen, Református Nagytemplom
Gyönyörű helyszínen, gyönyörű szertartás. Dióhéjban összefoglalva:
Magyarország egyik legszebb templomában került megrendezésre ez a rendkívüli szertartás. És miért volt ez annyira rendkívüli? A lelkésznek sikerült tökéletesen felépíteni a szertartást, sikerült személyes dolgokat belecsempésznie és sikerült méltóan megemlékezni is a szertartás folyamán. Érezhető volt a családi hangulat és a baráti légkör varázsa is. A lelkész példásan útjukra bocsájtotta , jó tanácsokkal látta el az ifjú párt.

Összességében:10+1 pont, mert olyan igazi volt!

Étterem : Erdőspuszta Club Hotel

Marcsinak és Gábornak sikerült megtalálniuk Magyarország egyik vizuálisan tökéletes esküvői helyszínét. Kiváló fotós helyszín, ápolt és gondozott. A terem tökéletes adottságokkal rendelkezik (hangosítás, fénytechnika, könnyen variálható, igényes és esztétikus belső, stb.). 150 főnél is (körasztalos) megfelelő méretű tánctér alakítható ki.
Az étel megfelelő adagra és elég ízletes (bár valakinek túl sós volt).A felszolgálás koordinálása és konyhai összmunka nem volt éppen akkor tökéletesen összehangolva, ami számunkra is okozott egy kis fejfájást. Nem tudtuk pontosan mikorra készülnek el a konyhán az étellel, így kicsit szétcsúszott a vacsora. Ez azt eredményezte, hogy nehezebben indult el a buli, bár a pár mindent megtett a tökéletes esküvő kivitelezése érdekében (nagyon ötletes, látványos volt a nyitótánc).

Összességében: 9 pont (helyszín:10+1 pont, felszolgálás:7)

Fotó: Bell Stúdió
Kíváncsian várom a képeket!

Videó: Garamvölgyi Kornél
Várom a felvételt!

Zenekar: Feeling zenekar
Hozták a kötelezőt, bár a bulit igazából csak későn sikerült beindítani. Ennek oka a későn kezdődő táncos rész, és talán, hogy a színpadon kicsit elszeparálva voltak elhelyezve (persze ez inkább számomra is csak utólag derült ki)! Jó volt hallani a teljesen újonnan betanult slágereket és a régi örökzöldeket is!

Összességében: 9,5 pont!

Marcsi és Gábor igazán megdolgozott a tökéletes esküvőért! Külön dícséret illeti a vőlegényt (Marcsi: igen ritka az ilyen férfi!), aki hatalmas lelkesedéssel szervezte életük egyik legszebb napját. Az igényesség és a szervezettség teljes mértékben érezhető volt. A profi táncok pedig még tovább emelték az esküvő színvonalát. A torta pedig feltette az i-re a pontot! Sikerült elfogyasztanom az eddigi esküvők menyasszonyi tortáinak unikumát. Külön élmény volt, amelyet egy barát (Juhász Mihály) készített. Soha nem fogom tudni leírni ezt az élményt (Misikém bocsi, de hazafelé útközben késztetést éreztünk, hogy megegyük a köszönőajándékot (bocs Marcsi és Gábor:)))).
Kedves Marcsi és Gábor csak így tovább, ketten tökéletes pár vagytok, akik számára nincs lehetetlen!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése