ceremoniamester

2012. május 29., kedd

Anikó és Tamás


Helyszín: Jászberény, Andrássy rendezvényház

Mielőtt megosztanám az esküvői tapasztalatokat, előtte néhány gondolatot le kell, hogy írjak. Életem során csak egyszer voltam Jászberényben, így nem sokat tudtam a városról. Amikor megérkeztünk és átrobogtunk rajta egy különös érzés kerített hatalmába: szívesen ideköltöznék, és szívesen dolgoznék itt, ahol az emberek, utcák, terek, épületek nyugalmat és békességet sugároznak. Hihetetlen és csodálatos érzés volt! Ilyen harmóniában szeretnék mindig dolgozni!!

Egyházi szertartás: Csodálatos római katolikus templom, nagyszerű szervezéssel.

Az atya egy nagyon szép és példamutató szertartást celebrál a kötelező elemekkel.

Összességében: 10 pont.

Étterem: Andrássy rendezvényház

Az állomás közelében található, régi épület, melyet kiválóan felújítottak. A terem tágas 150 fős körasztalos ültetéshez is kiváló.  Szellőztetése kicsit gondot okozott, mert az elrendezésnél a zenekar a szellőző elé lett beültetve, így kicsit nehezen lehetett megoldani a légcserét. Az étel jó minőségű, megfelelő mennyiségű és ízletes, a felszolgálás is megfelelő volt.

Összességében: 8 pont.

Fotó: Szilágyi György
Várom a képeket!

Zenekar: Deme trió

A szokásos lelkesedéssel és profizmussal oldották meg a dolgot. Láthatóan a vendégek is kitűnően érezték magukat!

Összességében: 10 pont.

Egy szép és emlékezetes esküvő, melyet az egyenruhás barátok és munkatársak tettek igazán színessé. Az egész ünnep családi hangulatban telt el, melyet a fergeteges buli és zene emelt igazi esküvővé. Jó volt beszélgetni a vendégekkel, szülőkkel és a párral, mert az volt az érzésünk, hogy már évek óta ismerjük őket. Reméljük, hogy a jövőben is lesz alkalmunk elmenni erre a csodálatos helyre és újra találkozni a résztvevőkkel. Ja és persze találkozni ezzel a fantasztikus párossal! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése