ceremoniamester

2011. szeptember 22., csütörtök

Krisztina és József

Helyszín: Siófok


Egyházi szertartás:

Gyönyörű helyszínen, közvetlenül a Balaton partján egy nyitott kápolnában került megtartásra. A tisztelendő egy félórás jól felépített szertartáson adta össze Krisztinát és Józsefet. A szertartás minden kötelező elemet tartalmazott.

Összességében: 9 pont


Polgári szertartás: Siófok, Balaton Hotel


A szertartás a hotel kertjében került megtartásra. Az anyakönyvvezető egy rövid, de a lényeges elemeket tartalmazó szertartást vezetett le. Kicsit hiányoltam a személyes dolgokat, amelyek még szebbé varázsolhatták volna a Nagy Napot.


Összességében: 7 pont


Étterem: Balaton Hotel


Modern, jól felszerelt és rugalmas hozzáállás. A hotel étterme rendkívül szép és könnyen dekorálható. Ezt az ifjú pár maximálisan kihasználta (saját dekor), így egy valóban csodálatosan feldíszített teremben tölthettünk el egy nagyon szép estét. Az étel kiváló mind minőségben mind mennyiségben. A felszolgálók és az étterem vezetősége rendkívül rugalmas hozzáállást tanúsítottak végig az est folyamán. Minden időre elkészült, így az ételek valóban melegen kerültek az asztalokra. Köszönöm szépen a segítséget!


Összességében: 10 pont!


Fotó: Merész Balázs

Várom a fotókat!


Videó: Tósoki Attila

Várom a felvételt!


Zenekar: Alfa zenekar


5 tagú zenekar, akik valójában inkább a vidéki lakodalmak hangulatát tudják igen jól megteremteni. A külföldi slágerek átadása a násznép felé nem igazán sikerült (kiejtés, ritmus stb.). Az egész estét végigzenélték minimális szünetekkel.


Összességében: 7 pont!


Egy előre megálmodott és kivitelezett esküvőnek lehettem részese. A pár, a barátok és család is készült igen sok meglepetéssel az ifjú párnak (fantasztikus nyitótánc, bolond menyasszony, tűzijáték-ami aug. 20.-nak is beillett volna, stb.), ami igazán különlegessé és színessé tette az esküvőt. Nagyon sok boldogságot kívánunk még egyszer!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése