ceremoniamester

2011. szeptember 7., szerda

Ági és Misi

Helyszín: XX. ker. polgármesteri hivatal, Csónakház Étterem és Mulató

Polgári szertartás:

Igényesen berendezett terem és a részletekig alapos szervezés. Az anyakönyvvezető a megszokottól eltérő szertartást vezényelt le, ami nagyon személyes hangvételű és igazán megható volt. A beszédet verssel színesítette és külön tetszett, amikor a vendégeket is többször megszólította. Bár nem titok, hogy ez a fajta szertartás plusszt jelentet a pár számára (költségben). Véleményem szerint ilyennek kellene lennie, egy igazi esküvői alapszertartásnak.
Egy kis mellékzönge: Amikor megérkeztem közölték velem, hogy itt náluk nincs ceremóniamester vagy vőfély (Nem egészen ismerik el a szakmabeliek munkáját). Közöltem velük, hogy DE VAN és én csak az ő munkájukat akarom segíteni! Sajnos ez a véleménynyílvánítás nem nekem szólt, hanem a szakmám elismerésének vagy éppen a nem elismerésének. Szomorúan vettem tudomásul, hogy még mindig van ellenszenv a ceremóniamesterekkel vagy éppen a vőfélyekkel kapcsolatban. Részben meg is értem!!

Összességében: 9,5 pont (a csokor miatt!!)

Étterem: Csónakház Étterem és Mulató

Profi felszolgálás,jó éttelek és menedzsment! Az étel kiváló ízre és adagra egyaránt. A felszolgálók egész este "járták" az asztalokat és figyelték a vendégek kívánságait. Látszott rajtuk a profizmus és az összeszokottság! Minden időre elkészült és teljes mértékben segítették a munkámat! Jó volt velük dolgozni! Köszönöm a sok segítséget!

Összességében: 10 pont!

Fotó: Berecz Ildikó
Várom a képeket!

Videó: Németh Péter
Várom a felvételt!

Zenekar: Stand Up együttes

Változatos zenét (mulatóstól a napjaink zenééig) játszanak igen összeszokott módon.Különösen tetszett, hogy a dalok között szinte nincs is szünet. A külföldi számokat is jó volt hallani, mert a kiejtés tökéletes volt. Sikerült összhangban dolgoznunk a csapattal és szeretném megköszönni a munkájukat.

Összességében: 9,5 pont

Két ember, akit a "teérted hajtok" szerelem vezérel. Nekik már sikerült megnyerniük életük legnagyobb versenyét, hiszen megtalálták egymást és hivatalosan is egymásé lettek! Csodálatos nap volt számunkra is hiszen mi is átélhettük közösen az Ágival és Misivel az egész Nagy Napot. Jó érzés volt látni az izgalmat a készülődésnél, a pillantást amikor először meglátták egymást, az atyai érzelmeket a lánykikérésnél, a fotózás mókás pillanatait, a megható szertartást, vagy a barátok közös éneklését! Tudjátok és tapasztaltátok, hogy "az élet  útja néha kifürkészhetetlen", de nagyon sokan vannak, akik mindig mellettetek állnak legyen az szülő vagy barát! Nagyon sok boldogságot kívánunk!!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Andris!

    Hogy teljes legyen a szolgáltatók sora, pár mondat rólad, rólatok...:)
    Mint ceremóniamester a profizmus, a tökéletességre való törekvés, segítőkészség és a munkád iránti elkötelezettség azok a tulajdonságok, amikkel jellemezhetnénk.

    Köszönünk mindent, a számtalan telefonbeszélgetést, mikor megynyugtattatok "minden rendben lesz", a rengeteg segítséget, ötletet, tanácsot...Igazatok lett, s hosszú készülődés után a Mi napunk olyanra sikerült, amilyet szerettünk volna, s ebben nagy szerepet játszotok Ti is!!!
    De úgy érzem többet nyertünk egy szép napnál...barátokat, akik a jövőben ugyanúgy számíthatnak ránk, mint mi rátok.:)
    Nagyon köszönjük, s csak így tovább...ketten együtt legyőzhetetlenek vagytok, s a legjobbak!!!:)))

    VálaszTörlés