ceremoniamester

2011. május 16., hétfő

Tímea és Robin

Helyszín: Budapest, Csónakház étterem (76 fő)

Szertartás: III. ker. Evangélikus templom Pacsirtamező út

A lelkész úr egy jól felépített és tartalmas szertartást mutatott be, mely során a tanúk is szerepet kaptak. Érthető és nem sietős stílusban vázolta az ifjú pár részére a házasságkötés fontosságát és a házastársi szerepek lényegét. A templom belülről szép és igen jól gondozott. Rugalmasan kezelték azt a tényt, hogy még kissé hideg volt, így nem jelentett problémát, amikor megkértünk a gondnokot, hogy egy picit fűtsenek!

Összességében: 9 pont

Étterem: Csónakház étterem

Nyáron tökéletes esküvői helyszín (nagyon jó fotókat lehet készíteni a Duna parton). A helyszín kerek asztalos elrendezésben 80-90 főig kiváló (van elég tánctér). Az étel minősége és mennyisége nagyon jó. A felszolgálók és az étteremvezető rugalmas és pontos. Egyetlen hátrány, ha felső teremben is van rendezvény, és ha a zenekar szüneten van, akkor áthallani a másik zenés rendezvényt! (Az étterem viszont jól megoldotta a másik rendezvény elkülönítését!)

Összességében: 9 pont

Fotó: Veres János (Várom a képeket!)

Zenekar: Roll Skate Boogie

Nagyon jó választás azoknak, akik szeretik az élő rock and rollt. Pörgős blokkokat csinálnak, így a vendégek átérezhetik a 60-70-80-as évek fergeteges partyjait. Technikailag nagyon jól felszereltek. Jól lehet velük együttműködni!! Köszönöm a sok segítséget.

Összességében: 10 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése