ceremoniamester

2011. május 16., hétfő

Tímea és Péter

Helyszín: Érd Festal étterem

Szertartás: Az étterem udvarán található tó közepén

Szertartás: Jól felépített szertartás volt a hagyományos elemekkel bemutatva. A két anyakönyvvezetőn érezhető volt az évek óta összegyűjtött rutin. A szertartás színvonalát emelte a vendégek részéről történt előkészületek (egyenruhások stb.). Sajnos a hangosítás nem volt tökéletes, így nem mindent lehetett hallani megfelelően. (de ez nem az anyakönyvvezető hibája!)

Összességében: 9 pont


Étterem: Festal étterem

Az étellel kapcsolatban volt egy igazán érdekes story, ezt úgy érzem el kell mesélnem. A felszolgálók kihozták a technikai személyzetnek is a vacsorát, amire már kellően ráhangolódtam. A leves egész jó volt! Megkaptuk a sültes tálat is és a tálat kémlelve rátaláltam egy sajttal töltött húsra. Megkóstoltam és nagyon ízlett. Imádom a kéksajtos dolgokat, így nagy örömmel fogyasztottam. Megérkezett a felszolgáló és elkezdtem dicsérni a szakácsot, hogy ilyet is tud! Ekkor közölte velem, hogy ez a hús egyszerű trappistával töltött rántott hús! (ebben megerősített Viki is, aki megkóstolva azért hozzátette, hogy ebből inkább ne egyek többet, mert hosszú időnek kell eltelnie, hogy a trappistának ilyen íze legyen). Háát, ez kicsit furcsa lett számomra, így a többi húst csak óvatosan kóstolgattam. A felszolgálás rugalmas volt, bár a felszolgálók közölték velem, „hogy ez is csak egy esküvő, olyan mint a többi”! Sajnos ezzel nem értek egyet, mivel szerintem, minden esküvőbe plusz energiát kell fektetni.

Összességében: 6 pont


Zenekar:
Galga Expressz Band

Megfelelő technikával és hangszerekkel felszerelt együttes. Az előző évekhez képest nagyon sokat fejlődtek (repertoár, összhang stb.) Nagyon sok mulatós zenét játszottak, mert a násznép igénye főleg erre terjedt ki. A vendégek visszajelzéseiből érezhető volt, hogy jól sikerült a párnak a megfelelő zenekarválasztás. Jól lehet velük együttdolgozni!

Összességében: 8,5 pont


Fotó:
Dusha Béla (Várom a képeket!)
A rutin, a szakmai felkészültség és munkához való hozzáállás (ez nagyon sok fotósból hiányzik) nagyon érezhető volt. Köszönöm a sok segítséget!!!


Egy igazi jó és mulatós társasághoz volt részem. Nagyon jól érezték magukat és remélem, hogy az ifjú pár is átélte a Nagy Nap minden pillanatát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése