ceremoniamester

2011. május 16., hétfő

Beus és Zsolt

Helyszín: Albertirsa

Polgári szertartás:

A terem egyszerűen berendezett (kb.60 főre). A szertartás a szokásos elemekkel rendelkezett, de fontosnak tartom elmondani, hogy vidéken midig sikerül egy kicsit közelebbivé varázsolni a szertartásokat!(Persze mindig vannak kivételek!) Itt is sikerült!!

Összességében: 9 pont


Étterem:
Szittyó Étterem

Az étterem neve néhány emberben kétségeket ébreszthet. Ezt el kell felejteni!! Igazán dekoratív, tiszta és jól felszerelt étterem. 60 -70 főre kényelmes. Gyors, pontos és nagyon rugalmas a felszolgálás! Az ételek minősége kiváló és mennyisége hatalmas. Az ételek összeállítása nagyon jó! Majdnem hazavittem a chéf-et!!!:))

Köszönöm a segítséget!

Összességében: 10 pont!!


Zene:
Várnai Attila (Ubi)

Egyszemélyes, igazi lakodalmas zenész, aki pihenő nélkül átzenélte az éjszakát! Egy kicsit hiányoztak a 80-90-es évek slágerei, de jól megoldotta. Rugalmas és jól lehet vele együtt dolgozni!

Összességében: 9 pont!


Videó:
Szgál Sándor (Várom!!)


Fotó:
Molnár-Kiss Ildikó
Nagyon jó képek! Egy kis ízelítő hamarosan!!

Összességében: 10 pont!



Egy szintén jól sikerült buli! Az elején nehéz volt mozgatni (táncoltatni) a vendégeket, mert volt néhány idősebb is, de végére mindenki jól belelendült! Kultúrált és igazán jó volt a társaság. Nagyon köszönjük Beusnak és Zsoltnak, hogy részt vehettünk a Nagy Napjukon!! Köszi a képeket is!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése