ceremoniamester

2011. március 10., csütörtök

Ági és Albin

Már nagyon vártuk a 2011-es esküvői szezon nyitónapját! Így kellő izgalommal és lelkesedéssel láttunk neki.



Szertartás


Kihelyezett polgári szertartás került megrendezésre a kastély belső termében. A szertartás elég tartalmas és egyedi volt (az anyakönyvvezető vette a fáradtságot és becsempészett néhány tudnivalót a párról!) Így egy kicsit eltért a megszokott sablontól!



Összességében: 9 pont



Helyszín




Fenyőharaszti Kastélyszálló (85 fő).





A magyarországi kastélyok többségéhez képest igen jó állapotban van, és kiváló lehetőséget biztosít a helyszín adottsága egy gyönyörű nyári kinti szertartás, esetleg esküvő megtartásához. A épület belseje szintén tiszta és elég jól lett kialakítva! Szép szobák, belső medence, jacuzzi, biliárd és még sorolhatnám azokat a dolgokat, amelyek igazán a kedves vendégek kényelmét szolgálják. De térjünk vissza az esküvőhöz! Gyors, pontos és rugalmas volt a felszolgálás, illetve a vezetők hozzáállása is. (teljesen a vendég körül forogtak!) Itt meg is ragadnám a lehetőséget, hogy megköszönjem a szombat esti segítségüket!



Az étel minősége fantasztikus volt (leves első osztályú)! A hatalmas fatálakon igazi nagy adagok voltak, amelyek minden igényt kielégítettek (ilyen jó rántott gombát és sajtot már rég ettem!!)



Egyetlen hátránya volt a kastélyszállónak, amely előtte van 6 km-en át! AZ ÚT! De megéri megnézni, mert egy élménnyel lesz gazdagabb aki ide ellátogat!



Remélem hamarosan újra ellátogathatok erre a szép és családias helyszínre!





Összességében: 10 pont!!






Zene


Egy kedves barát szolgáltatta a zenét, így mindenki válogathatott a kedvére! Igazi jó buli volt! A vendégek szemmel láthatóan jól érezték magukat! Köszi Bucó a segítséget!



Fotó



fotomolnar, Molnár László




A képeket már ott volt alkalmam megnézni! Nekem már ott tetszettek, de majd egészében is kíváncsi vagyok rájuk!



Bevallom a munka ellenére igen jól éreztük magunkat és igazán jó nyitány volt a 2011-es esztendőnek. Meg kell említenem, hogy a pár (Ági és Albin) felkészültek minden váratlan helyzetre és igazi vendéglátói voltak a násznépnek és már várjuk a beszámolójukat a nászútról ;)






(És csak úgy is nagyon szívesen látunk Benneteket, bármikor!!! Nektek is jár 10 pont!)



































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése