ceremoniamester

2012. november 13., kedd

Reni és Gábor!!

Visszatértünk az esküvőkhöz és ennek keretében szeretnék megosztani egy igazi az esküvői élményt, amely végig bensőséges hangulatot árasztott!

Polgári szertartás: XIV. kerület

A hivatal rendelkezik néhány a múltból visszamaradt dologgal, így egy kicsit "retrófeeling" fogad bennünket, ha belépünk, de ezt leszámítva tökéletes helyszín. Tágas házasságkötő terem, amelynek befogadó képessége 150 fő feletti.A szertartás szervezett keretek között folyt és az anyakönyvvezető a megszokott elemeket felhasználva tökéletes szertartást mutatott be!

Összességében:10 pont!

Egyházi szertartás:

A kis zuglói templomba lépve, teljes nyugalom fogadja a betérőket, olyan mintha egy kis békés sziget lenne a nyüzsgő nagyváros közepén. A lelkésznő nagyon barátságos és kedves.Számomra egy csodálatos szertartás mutatott be, amely a kötelező elemeken kívül rengeteg pluszt tartalmazott. Igazán érezni lehetett, hogy az egészet szívből csinálja. Teljesen érzelmekkel teli szertartásra sikeredett, amely nagyban emelte az esküvő fényét.

Összességében:10 pont!


Étterem: Zila kávéház

A lehető legjobb választás volt a családi létszámú (34 fő) és hangulatú esküvő megszervezéséhez.Csodálatos környezet, finom ételek, kitűnő kiszolgálás, rugalmasság és összhang jellemezhetném néhány szóban a helyszínt.Gratulálok az étterem vezetésének, hiszen nagyban hozzájárultak a tökéletes esküvő lebonyolításához. Az ételek nagyon finom ízekben és nagy adagokban kerültek az asztalokra. A két felszolgáló egész este a vendégek igényit figyelte és időre mindent előkészítettek..Szerintem kitűnő esküvői helyszín választás a tapasztalataim alapján!Itt szeretném megköszönni aznapi munkájukat!

Összességében:10 pont

Zenekar: Feeling együttes

Ha velük vagyok együtt baj nem érhet!Lassan már ez lesz a jelmondatuk!:)Csodálatos estét varázsoltak, azt játszották, amire igény volt és ezt a násznép egy fergeteges bulival hálálta meg.A táncparkettet figyelve a vendégek 90%-a mindig jelen volt aktív részvétellel!Fergeteges slágereket, újdonságokat, és ha kellett mulatóst is hallhattunk, így lett kerek az egész.Köszönöm a munkájukat!

Összességében 10 pont!

Videó:Nagy József Navahó
Remélem hamarosan láthatom a felvételt!

Fotó:Sebestyén Zoltán
Már láttam az egész sorozatot!:)
Zoli, felkészült és rugalmas esküvői fotósként volt jelen az egész esküvőn. Igen nagy a munkaalázatal bírt és midig jelen volt a fontos pillanatokban. A jegyesfotók és az esküvői fotók (pillanatok és a részletek is!) is visszaadták a Nagy Nap élményét!Nemcsak remek fotós kollégát, hanem egy igazi jó embert is megismerhettünk személyében!Jó vele dolgozni!:)

Kitartó munkával sikerült a Reninek és a Gábornak egy csodálatos esküvőt megszervezni (pedig nagyon kevés idejük volt a szervezésre, de azt maximálisan kihasználták!).Tökéletes helyszínválasztás, minőségi szolgáltatók és igényes felépítés jellemezte az egészet.Valóban olyan családtagok, rokonok és barátok voltak az esküvőn, akik nagyban hozzájárultak ehhez a csodálatos "Nagy Naphoz".
Egy-egy ilyen esküvőt átélve mindig kapok valami pluszt az esküvőktől, új barátokat, megbízható kollégákat, kedves vendégeket vagy esetleg néhány elismerést a munkánk iránt. Igazi élmény számunkra is az ilyen esemény, mert akárhány esküvő lehet a hátunk mögött, de az érzelmes és megható pillanatokban bizony a mi szemünk is könnybe lábad(t)...
Kedves Reni és Gábor!Köszönjük nektek, hogy ott lehettünk!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése