ceremoniamester

2012. november 7., szerda

Esküvői álom a tökéletes helyszínen, avagy a Forster Vadászkastély

Évről-évre és hétről-hétre az esküvői helyszíneket járva látom a különbségeket és a hasonlóságokat a helyszínek között. Van egy helyszín ahova mindig nyugodtan érkezem, mert tudom, hogy itt minden kitűnő.Ez pedig a Forster Vadászkastély. Mára a helyszín is lenyűgöző! Szépen gondozott és tiszta kert, amelyet egy piciny tavacska tesz még izgalmasabbá (tökéletes fotózási és kihelyezett szertartás helyszín!).Hatalmas (több száz fős) és igényes (légkondicionált!!) rendezvényterem megfelelő infrastruktúrával. A Vadászkastélyhoz tartozik szálloda is, amely biztosítja a vendégek megfelelő elhelyezését.
A lehetőségek tárháza igen nagy, mivel a helyszínen lehet pincét látogatni, póni-kocsikázni vagy akar szabadtéren főzött és sütött ételekből választani (itt a legjobb a pörkölt!).
A legnagyobb előnye a helynek pedig maga a csapat (személyzet)!Berta Ferivel az élen (akit még egy másik helyszínen ismertem meg évekkel ezelőtt), akik számára nincs lehetetlen.. A csapat lelkesen, mosolyogva, megfelelő munkaalázattal teljes összhangban végzik a munkájukat.A kiszolgálás gyors (vendégek közel egyszerre kapják meg az ételt), pontos (időben, ahogyan megbeszéljük) és precíz (pl.: a tálak úgy vannak összeállítva, ahogyan azt a megrendelők kérik és nem kell külön kérnem az erős paprikát).
A szakácsok és konyhai dolgozók fantasztikusak, ízletes és látványos ételeket készítenek, amelyek mindig emelik az esküvők színvonalát!Számomra Magyarország egyik legszebb és legjobb esküvői helyszíne!
Meg is ragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem nekik a közös esküvőkön nyújtott fantasztikus munkát. Dícséret a tulajdonosoknak, hogy ilyen csapatot és technikai hátteret biztosítanak az esküvők lebonyolításához!

És az elérhetőségük:
http://hu.forsterkastely.hu/rendezveny

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése