ceremoniamester

2012. november 6., kedd

A nyerő páros azaz a Bell Studio (Esther and Gabe)!

Nagyon sok szolgáltatóval kerültem kapcsolatba az évek alatt, de Eszter és Gábor voltak azok az emberek, akikkel az esküvőkön kívül is találkoztunk és nagyon sokat beszélgettünk. Sok közös munka (és jól sikerült esküvő) van a hátunk mögött (így lettünk barátok is). Imádunk velük együtt dolgozni, hiszen szinte már egymásra nézve is tudjuk, hogy a másik mit gondol.
Szakmai hátterüket tekintve nem csak sokat dolgoztak/dolgoznak külföldön, de ott is tanulták a fotózás rejtelmeit. Ez bizony látszik a képeken!Minőségi munkát végeznek kitűnő technikai háttérrel (sőt kiemelném, hogy olyan technikát is alkalmaznak, amelyet csak nagyon kevés fotós Magyarországon!), amelyet Gábor precizitása és Eszter  művészi látásmódja tesz még egyedivé. Mivel a fotósokkal egy egész estét töltök együtt, így számomra az is fontos, hogy milyen a embert/embereket ismerhetek meg fotósként!
Tudom, ha ők jelen vannak az esküvőn, akkor nem kell nagyon gondolkoznom a fotózáson, csak segítenem kell koordinálni a munkájukat. Igazi összhangban képesek együtt dolgozni és más szolgáltatókkal is.
Mint fotós/ok, mint ember/ek és mint barát/ok is kitűnő választás a Bell Stúdió!

Egy kedves kis ízelítő 2012-es közös esküvőnk munkájából:

És az elérhetőségük:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése