ceremoniamester

2012. július 6., péntek

Évi és Peti

Helyszín: Verőce, Camelot Étterem

Szertartás: Egyházi és polgári

Egyházi szertartás a fasori református templomban került megtartásra. A szokásos profi szervezés, a gyönyörű orgonajáték és az aktuális házassági példabeszéd jellemezte az egész ceremóniát. Nagyon szeretek idejönni esküvőre, hiszen nagyfokú rugalmasság és tapasztalt levezénylés jellemzi az itteni esküvőket. És nem utolsósorban azt érzi az ember, hogy egészen családias a légkör ebben a csodálatos templomban!

Összességében: 10 pont

Polgári: Camelot étterem kertjében.
Az egyik legszebb szabadtéri helyszín, ha valaki a csodálatos Dunaparton szeretné összekötni életét a szerelmével. Sajnos az anyakönyvvezető kicsit megcsúszva érkezett (szertartás előtt kb. 3 perccel) és a szertartást 12-13 perc alatt sikerült levezényelnie. Nekem kicsit ridegnek és sablonosnak tűnt. Talán ha kicsit személyesebbre veszi, akkor igazán különleges lett volna, mint az ifjú pár zenés-motorcsónakos entreéje.

Összességében: 8 pont

Étterem: Camelot.
Tökéletes választás esküvői helyszínként. Miért?
Kiváló szakács(ok), kedves és segítőkész felszolgálók, profi managemant és gyönyörű környezet.
Az étel melegen, ízletesen és rendkívül nagy adagokban került az asztalokra. Rendkívül gyors és szervezett a felszolgálás, ami nagyban megkönnyíti a munkánkat. Valóban élveztük a közös munkát, hiszen nagyon rugalmasak és segítőkészek az ottdolgozó emberek. Minden esküvői helyszínnek, így kellene működnie! Profi csapat és a háziszörp itt a legjobb! :) Csak ajánlani tudom!!

Összességében: 10+1 pont!

Fotó: Fotóemlékek (Szilvi és Tomi)

Nagyon jól és rugalmasan dolgoztak. Minden pillanatban ott voltak, és már este levetítették az aznap készült fotókat, amelyet a pár és vendégek igazán élveztek. Jó volt látni ahogyan ketten lelkesen és megfelelő munkaalázattal dolgoztak. Köszi!

Összességében: 10 pont!

Zenekar: Music BOX party band

Változatos repertoár, rugalmasság és összhang jellemzi őket. Jó volt velük dolgozni, hiszen eltalálták a vendégek igényeit és a visszajelzések alapján sikerült megtáncoltatni őket. Még egy kis plussz lendület és valóban beérik a többéves munkájuk. A technika ördöge ezen a napon megtréfálta többször a zenekart!

Összességében: 9 pont

Emlékezetes esküvő volt számunkra, hiszen ehhez az esküvőhöz kapcsolódik az egyik legnagyobb esküvői sztori (bocs Évi&Peti):)Tökéletesen  előkészítették a fiatalok az egész rendezvényt. (még a motorcsónakos érkezés is ki volt számolva). A jó hangulat jellemezte az egészet, bár ehhez a vőlegény (Peti) mentalitása elengedhetetlen volt (ő az az ember aki nálam is többet tud beszélni!!). Élveztük az egész esküvőt, hiszen nagyon "jó fej" volt a pár, a munkatársakkal pedig jó volt az összhang. Köszönjük szépen!