ceremoniamester

2012. július 9., hétfő

Judit és Csaba

Szertartás: Polgári

A polgári szertartás a Sipitó pihenőpark csodálatos kertjében került megrendezésre. Már az ifjú pár bevonulása is különleges volt, hiszen az örömszülők köszöntötték a párt egy gyönyörű magyar népdallal.
A szertartást végig áthatotta a szeretet és szerelem. Az anyakönyvvezető profin és érzelmekkel fűszerezve vezette le a szertartást. Évek óta az egyik legszebb polgári házasságkötésnek lehettünk tanúi, ahol a hölgyek mellet az urak szemében is megjelent a meghatódás. Nagyon szép volt!

Összességében: 10+1 pont!

Étterem: Sipitó pihenőpark

A dekoráció és a sátor berendezése tökéletes volt. Az ételek forrón, ízletesen és nagy adagokban kerültek az asztalokra. A felszolgálás, gyorsan és pontosan történt és mindenben a segítségünkre voltak egész nap. Jó volt látni ezt a fajta szervezettséget, segítőkészséget, hiszen kevés olyan helyszín van ahol így állnak hozzá az esküvői párokhoz, vendégekhez, szolgáltatókhoz. Köszönöm szépen az aznapi tevékenységüket!

Összességében: 10 pont!

Zenakar: Lőcsey Attila és Somorjai Ilona (No Stress Band együttes tagjai)

Ketten kitűnő hangulatot sikerült teremteniük, hiszen a vendégek végig mulatták az egész éjszakát. Széles repertoár, pörgős blokkok és igazi fieszta hangulat jellemzi a tevékenységüket. Profi felszereléssel rendelkeznek. Könnyen lehet velük együttműködni! Köszönöm a munkájukat!

Összességében: 10 pont!


Fotó: GP fotó (Gál Péter)

Rugalmas, élvezi a fotózást és ért hozzá. Így jellemezném Péter munkáját, hiszen aznap levetítésre kerültek a kreatív fotók, amelyek valóban szépek és változatosak voltak!

Összességében: 10 pont!

Videó: Videoportfolio (Spiller Karesz)
Igényes, szép, kreatív munka. Jó minőségben, kitűnő felszereléssel és a megszokott esküvői videóktól eltérően dolgoznak

Összességében: 10 pont!

Egy igazi menyasszony, vőlegény és násznép társaságában tölthettem el egy változatos, jó hangulatú estét. A vendégek, közvetlenek és rendkívül táncosak voltak. Szemmel láthatóan mindenki nagyon jól érezte magát, hiszen minden tökéletes volt. Szép atyai pohárköszöntő, ötletes nyitótánc, izgalmas slide show és hatalmas party jellemezte az egész esküvőt. Megérkezésemkor jó volt látni és érezni a bizalmat, amellyel a pár megajándékozott. Nagyon jól előkészítették a saját esküvőjüket és teljes át is élték a Nagy Napot! Minden görcs nélkül önfeledten szórakoztak, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a vendégek is tökéletesen érezzék magukat! Még egyszer nagyon sok boldogságot és bő gyermekáldást kívánunk Juditnak és Csabának!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése