ceremoniamester

2012. július 16., hétfő

Fruzsi és Geri

Szertartás:Egyházi

Magyarország talán egyik legszebb templomában a Mátyás templomban került megtartásra. Jelenleg a templom restaurálás alatt van, de belül még így is lenyűgöző. Az atya, misével egybekötött tökéletes szertartást vezetett le. Jó volt látni a megszokott sablonmintától eltérő házasságkötést!

Összességében:10 pont!

Étterem:Budavár Szalon

Csodálatos nagyteremmel rendelkezik,ami jól felszerelt (légkondi, vetítővászon, hangosítás, stb.) és hatalmas (140 fő körasztalos ültetéssel bőven elfér). A kiszolgáló helységeken érezni picit a szocreál behatást, de egyáltalán nem vészes, sőt az udvar gyönyörű, szépen gondozott és az ottdolgozók rendkívül kedvesek.

Catering: SoReCa

Változatos, különleges és ízletes ételek, amelyek igazán magával ragadják az embert. Nem egyszerű a catering cégeknek, hiszen az ételek megfelelő szállítása és melegen tartása sok gondot okoz. Bátran kijelenthetem, hogy évek óta az egyik legjobb, legízletesebb és legbőségesebb esküvői menüsorral találkoztam. Élmény volt végigkóstolni (dagadt is a mellény rendesen), hiszen az első falat után azt éreztem, hogy itt bizony a menüsort végig kell enni!A felszolgálók óraműpontossággal, figyelmességgel és jó kedvvel dolgoztak!Igazi profi csapat, amelynek csak gratulálni tudok!Köszönöm a segítségüket!

Összességében:10+2 pont!!!(Mert tökéletes!)

Fotó:Molnár Adrienn
Várom a képeket!

Zenekar: Feeling együttes
Kicsit nehezen indult a buli, mert a közel 38 fok igen megviselte a vendégeket. A torta után egészen belelkesedett a csapat és kisebb megszakításokkal egészen hajnalig buliztak. A Feeling együttes igen jó hangulatot teremtett és ahogyan kell szórakoztatták a vendégeket!

Összességében:9 pont!

A kezdeti megpróbáltatásokat (helyszín váltás) igen jól kezelve, egy gyönyörű, látványos és izgalmas esküvőt sikerült Fruzsinak és Gerinek megszervezni. Minden elismerésem a párnak hiszen a hatalmas lelkesedés és a kitartás meghozta gyümölcsét. Az esküvő a végletekig kidolgozásra került, amelyet a spontán és előre szervezett meglepetések tettek még színesebbé.A SoReCa catering pedig a legjobb választás, hiszen minden isteni finom volt! Nagyon sok boldogságot kívánok!!
Képek hamarosan!!:)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése