ceremoniamester

2014. január 7., kedd

Egy kis nyári visszatekintő: A szerencse fiai avagy Ildikó és Medárd esküvője!

A téli napokon nagyon jól esik visszagondolni a nyári esküvőkre, olyan újra "lázbahozó" hangulat kap el.  Az esküvőket követően mindig készítek egy vázlatot, hogy hogyan is sikerült. Az elmúlt esztendő igen sűrűre sikeredett és bizony vannak elmaradásaim, így ezeket pótolnom kell! A tegnapi napon, találtam néhány esküvői vázlatot, amelyet az elkövetkezendő időkben szeretnék megosztani a kedves olvasókkal!
Kezdjük máris a sort Ildikóval és Medárddal!

Polgári szertartás: Budapest XIII. kerület

Nehezen indult az esküvő hiszen a szertartást csaknem 30 perc késéssel tudták csak elkezdeni, mivel az előző esküvők valamelyikénél csúszás történt (ezért javaslom mindig, hogy határozott ceremóniamesterre mindig szükség van!). Érezhető volt az anyakönyvvezetőn a sietség, ami egy ilyen meghatározó pillanatban nem túl szép. Furcsa és érthetetlen volt számomra (korábban nem volt szokás), hogy a hivatal külön fotóst és videóst biztosított a szertartás idejére! (külön összegért) Sajnos ez nehezíti a másik 2 kolléga tevékenységét.Visszatérve egy gyors kötelező elemekkel teli szertartást láthattunk, bennem azért egy kis űr maradt!

Összességében: 8,5 pont (késés, sietség és a felesleges plusz fotó-videó miatt)

Étterem: Budapest, Rozmaring étterem

Finom, ízletes ételek megfelelő adagokban és pontosan kerültek az asztalokra.  A felszolgálók gyorsak és segítőkészek voltak. Meg kell említeni, hogy elég sűrűn megfordulunk az étteremben és huzamosabb ideje nagyon jó teljesítenek!

Összességében: 10 pont

http://www.rozmaringkertvendeglo.hu/

Zene: Jam zenekar (Debrecen)

Nagyon jó bulit csináltak! Széles, jól megválasztott repertoár, és nagyon szép hangú énekesnő. Egész este összhangban voltak és nagyon jó volt velük újra dolgozni!

http://www.jamparty.hu/

Összességében: 10 pont

Fotó: Marácz István
Várom a képeket!

Videó: Németh Péter
Várom a videót!

Összességében:

Imádok úgy dolgozni, amikor valaki határozott elképzeléssel jön hozzánk és megfogadja a tanácsokat. Ildikó a céltudatos és határozott menyasszonyt testesítette meg, aki Medárddal együtt mindent beleadott, hogy valóban sikerüljön minden, amit elképzeltek. Halkan jegyzem meg, hogy Medárd volt az a személy, aki példamutatóan fontosnak tartotta (bár elmondása szerint nem egy táncos típus!), hogy nyitótánccal lenyűgözzék a násznépet! Sikerült, és fantasztikus volt a tánc, amit előadtak. Igényes, szép mondhatnám "oltári" jó esküvő volt, élveztük minden percét! Gratulálok a szervezéshez, minden részletre kiterjedt! :)

És ezt kaptuk Tőlük referenciának:

"Kedves András és Viki!
Köszönjük,hogy segítségünkre voltatok a nagy napunkon.
Köszönjük, hogy minden apróságra odafigyeltetek, nélkületek biztos
sok mindent elhagytunk volna, vagy nem sikerült volna tökéletesen, nélkületek nem lett
volna menyecskeruha Ildin és nem mennénk horgászni a Balatonra.:)
A játékok jól sikerültek, és még kaparjuk a sorsjegyeket!

Köszönjük!
ui.: Ajánlani fogunk titeket  mindenkinek. :)
Üdv.: Ildi és Medárd"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése