ceremoniamester

2013. július 10., szerda

Egy romantikus Duna-parti esküvő - Anikó és Dávid

A Fiatalok nem voltak ismeretlenek számunkra mikor felkerestek minket, mert egy évvel korábban volt szerencsénk Anikó ikerterstvérének Andreának és férjének Viktornak az esküvőjét levezényelnünk. Nagyon örültünk nekik, és nem csalódtunk: Anikóban az egyik legprecízebb menyasszonyok egyikét ismerhettük meg, aki tudta, hogy mit akar, és annak minden részletességével együtt ahogyan eltervezte az úgy meg is valósult!

Polgári szertartás: XIV. kerület, Zugló

Budapest egyik legjobb polgári helyszíne, hiszen nagy a befogadó-képessége, igényes a terem, bár vannak itt is megszokott dolgok, amin nem akarnak változtatni (sajnos nem tudtuk megoldani, hogy a fiatalok ne háttal üljenek a násznépnek, mivel a hangosítás nem működött volna megfelelően). Az anyakönyvvezető hölgy szépen beszélt, megfelelő tartalommal és egész meghitt szertartást tartott. Nagy létszámú esküvőknél sajnos a csoportfotózás igen nehezen oldható meg a bejáratnál - nincs elég hely. Ha az utolsó az esküvő az adott napon - mint ahogyan itt is - van lehetőség a gratulációkat az épületen belüli kis kertrészben megoldani, ami igen hangulatossá tette a szertartás utáni pillanatokat.

Összességében: 10 pont


Étterem: Rozmaring Kertvendéglő - sátor

Szeretünk ide járni, mert igen jó kapcsolat alakult ki a személyzettel. Rugalmasak, gyorsan, precízen dolgoznak gyönyörű környezetben. Az ételek mennyisége és minősége is kifogástalan volt, bár nem teljesen forrón került az asztalra (de ilyen melegben ez nem biztos, hogy hátrányt jelent :) ). Véleményünk szerint a táncparkett padozatán lehetne még alakítani, mert néhány helyen igencsak bele lehetett akadni, vagy meg lehetett botlani tánc közben. Nagy létszámú esküvőre a sátor igen jó választás, mert ízlésesen berendezve nagyon jól mutat.

Összességében: 9 pont


Fotó: Sitkei Fotó, Sitkei Adrienn

Magas színvonal és kedvesség - ezzel a két szóval tudnánk jellemezni legelőször Adriennt. Megfelelő technikával, hozzáállással tökéletesen rögzítette az esküvőt. Nagyon jól lehet vele dolgozni! Nagyon fontos, hogy nem irányítja az eseményeket, hanem alkalmazkodik hozzájuk.
Valóban tud "álomképeket" készíteni! Szívből ajánljuk!

http://sitkeifoto.hu/2013/anikodavid_eskuvo_budapest_rozmaring_kertvendeglo.html

Összességében: 10+1 pont


Zenekar: Simple Zenekar

A zenekarral sem ismeretlenül köszöntöttük egymást, hiszen az egy évvel korábbi esküvőn is ők zenéltek. Ahhoz képest igen sokat fejlődtek, jó felszereléssel és fénytechnikával voltak felszerelve. Úgy gondoljuk, hogy még hiányzik belőlük a szakmai rutin, a repertoárjukban egy-két számot lehet ki kellene cserélni (pl. Ricky Martin), de láthatóan fejlődnek, úgyhogy reméljük ha jövőre is találkozunk, akkor már maximális pontszámot tudunk adni!

Összességében: 8 pont


Anikó és Dávid igen lelkesen készülő pár, akik valóban tudták, hogy mit akarnak és csillagos 5-ösre vizsgáztak a nagy napon! Reméljük sikerült minden egyes pillanatot átélnetek! Dávidnak külön dícséret jár, hiszen nagyon kevés az olyan vőlegény aki képes egy programot írni az ültetési rendhez. Köszönjük, hogy a részesei lehettünk, mert tényleg egy igazán igényes esküvőt sikerült lebonyolítani! A képek pedig önmagukért beszélnek! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk!