ceremoniamester

2013. szeptember 25., szerda

Akik együtt álmodnak tovább avagy Orsi és Norbi esküvője

Egyre többen keresnek fel bennünket, akiknek már határozott elképzelésük van a Nagy Napról, így tett ebben az évben Orsi és Norbi is. Volt egy elképzelt álmuk és segítséget kértek tőlünk a megvalósításához.A helyszín magyarország egyik legszebb és legjobb esküvői helyszíne a Gerébi kúria Lajosmizsén.

Templomi szertartás:Lajosmizse
A templom nagyon gyönyörű, de az ottani atya (Süveges atya) vasszigora néha megrémíti a házasulandókat. Így szerencsénk volt, hogy a pár egyik ismerőse volt aki összeadta őket. A szertartás csodálatos és példaértékű volt, amelyet az atya személyisége tett még egyedivé. Zoli atyában egy igazi felvilágosult és különleges papot ismerhettünk meg, aki halad a korral és aki igazán segíti a házasulandókat.

Összességében:10 pont

Polgári szertartás:
A szertartás a kúria csodálatos parkjában, a hatalmas fűzfa árnyékában került megtartásra. Az anyakönyvvezető (Pósfai Péter) tökéletesen megoldotta a feladatát. Ebben a szerepkörben ritkán találkozunk férfival, de kiemelném azt az odaadást és szeretet, amivel a munkáját végezte. Szépen beszélt és színvonalas szertartást mutatott be!

Összességében:10 pont

Étterem:Gerébi kúria
A felszolgálás, gyors, pontos és szervezett volt. Mindent időben sikerült lebonyolítani.Az ételek megfelelő minőségben, adagokban és melegen kerültek az asztalokra.Köszönet Vígh Endrének és csapatának.
Összességében:10 pont
 
 
Fotó:Mitcsenkov Attila és Eszter
Várom a képeket!
 
 
Videó:Kiss Márton
Várom a felvétet!
 
 
Zenekar: Feeling együttes
Az elején a nagy meleg kicsit megdolgozta a vendégeket és egy picit elfáradtak, de a vacsora után a zene meghozta a kellő hatást. Az együttes hozta a formáját, jól felmérte a násznép igényét és a stílusokat váltakozva szórakoztatta a vendégeket.

Összességében: 10 pont!

Egy gyönyörű napon, egy gyönyörű helyszínen, egy elképzelt álom. Jó volt átélni az esküvő minden percét, ahogyan Orsi és Norbi izgult a szertartások előtt, vagy ahogyan a lányos szülők átnyújtották lányuk kezét jövendőbeli vejüknek. Egy igazi kerek egész volt, amilyennek egy álomnak lennie kell!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése