ceremoniamester

2013. június 16., vasárnap

Esküvő árvíz idején - avagy a lábuk nyomát soha nem mossa el a víz! Zsuzsi és Péter

Kicsit rendhagyóan kezdeném, hiszen az esküvő is rendkívüli módon került megszervezésre.
Az esküvő időpontját illetően hónapokkal előtte lefoglalásra került a helyszín (Tahitótfaluban-Bodor Major). Majd az esküvő előtt 3-4 nappal kellett a párnak szembesülni azzal a ténnyel, hogy az árvíz miatt bizony B verzióra lesz szükség, hiszen jelentős bonyodalmakat okozna a helyszínre való eljutás és még sorolhatnám. Így 3 nappal a Nagy Nap előtt az ifjú párnak energiát és fáradtságot nem kímélve egy teljesen új helyszínre sikerült áttenni a vacsora helyszínét. Már pénteken mindenki kicsit megnyugodott, de még nem volt vége a megpróbáltatásoknak.

Merül fel a kérdés: Mi jöhet még??

Eljött az esküvő napja! Polgári szertartás: Szentendre szombat 15.00!
Szokásunkhoz híven inkább 1 órával előtte, mint 1 perccel később. És ekkor szembesültünk vele, hogy Szentendrét lezárták, csak lakcímkártyával lehet bejutni! Óriási dugó és káosz. A beszélőkénknek köszönhetően sikerült eljutnunk a polgármesteri hivatalhoz, de már akkor záporoztak a telefonok a vendégektől, hogy lehet eljutni a szertartás helyszínére. A vendégek egy kisebb részének sikerül, volt aki autóval, volt aki 3 km-es gyaloglás után, az egyik tanú motorost stoppolva jutott el a hivatalhoz. Persze a szentendrei anyakönyvvezetőnek köszönhetően sikerült "csúsztatni" a szertartást közel 40 perccel. A vendégek nagy része - kb. 70 % - meg is érkezett.
És az akadályok sorát leküzdve sikerült megtartanunk a polgári szertartást!

Polgári szertartás: Szentendre
Szerintem az egyik legrugalmasabb polgármesteri hivatal. Az adategyeztetésen az anyakönyvvezető részletesen ismerteti minden alkalommal a szertartás menetét. Az anyakönyvvezető hölgy kifejezetten szépen és érthetően beszélt, érzelmekkel töltötte meg a szavakat. Talán oktatniuk is kellene!

Összességében: 10 pont!

Étterem: Treffort Rendezvényház - Aula étterem

A helyszín tökéletes volt az esküvőre. Még a nehézkes parkolást is könnyen sikerült megoldaniuk.
Egy nagyon rugalmas és összeszokott csapattal sikerült dolgoznunk. Mindenre figyeltek (asztalok, vendégek, pár, stb.) és minden tökéletes összhangban működött.
Tudják, hogy a rántott sajtot és a gombát hogyan kell tökéletesen elkészíteni és a többi étel is vérbeli profi munka volt.

Összességében: 10+1 pont!

Fotó: Sarnyai Krisztina
Várom a képeket!

Zenekar: Sweet Nothings
Nagyon jó zenekar, jó felszereléssel. Nagyon örültem, hogy sikerült végre találkozni egy olyan zenekarral, akik valóban rugalmasak és első találkozás alkalmával nagyban segítik a munkánkat. Nem jelentett problémát, ha megkértem őket egy játék intrójának elzenélésére. Pörgős zenéket játszottak, változatos hangszereléssel! Egy esküvőre tökéletes választás!

Összességében: 10 pont!

A nehézségek ellenére sikerült megszervezni a tökéletes esküvőt!
A kitartás, a nagyfokú problémamegoldó képesség és a vidámság meghozta gyümölcsét. Gratulálunk hozzá! Még egyszer (és még sokszor) nagyon sok boldogságot Nektek! :)

És másnap kaptunk egy levelet:
"Kedves Viki és András!
 
Nagyon szépen köszönjük, hogy ti is hozzájárultatok, hogy felejthetetlen legyen a szombatunk. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, hála nektek, tényleg nem is kellett másra figyelnünk, csak, hogy jól érezzük magunkat. Ez meg elég könnyen ment... :-) Sokat segítettetek abban, hogy mindig mindenre és mindenkire odafigyeltetek, koordináltatok mindent észrevétlenül a háttérből. Köszönjük az esti mesét is, nagyon nagy sikere volt a családban! Nekünk ez egy tökéletes esküvőnek tűnt még akkor is, ha jó néhány kalandban volt részünk előtte, alatta, és volt olyan, akinek még utána is...
Egy reklamáció viszont beérkezett: sajnos Hettinek - aki elkapta a csokrot - még mindig nem lett meg a vőlegénye, pedig egy év múlva lagzit kellene tartania. :-)
 
Köszönünk szépen még egyszer mindent, ha valakit meg kell győzni, hogy Titeket válasszanak, akkor csak küldjétek át az elérhetőségüket! :-)
 
Legyetek mindig olyan vidámak és nyitottak, mint az elmúlt négy hónapban, mióta ismerünk titeket! További felejthetetlen esküvőket kívánunk:
Zsuzsi és Péter"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése