ceremoniamester

2012. január 4., szerda

Teljes gőzzel a 2012-es szezonra koncentrálva!

Eljött az idő végre, amikor sikerült végre megválnom a hőn szeretett munkahelyemtől. Félreértés ne essék imádtam a munkámat és az emberek nagy részét akikkel már lassan 9 éve együttdolgoztam. Sajnos a honvédség is megváltozott, mert nem olyan hely már ahol díjazzák az alkalmazottak kreativitását.
Mostantól teljes állásban űzöm a párok "Nagy Napra" való felkészítését. Nagyon jó érzés, hogy még több idő marad a felkészülésre és a pihenésre is.
A jövő héten elkezdjük a 2012-es szezont, így még azt sem tudjuk, hogy sikerül-e részt venni a Kongresszusi Központban tartandó esküvő kiállításon. Jelenleg nem tudjuk azt sem, hogy megéri-e mivel nem sok szabad időpontunk maradt, a kiállítást lecsökkentették 3-ról 2 napra és a költségeket pedig jól felemelték!
Az utóbbi időszakban jelentősen megnőtt a látogatottságunk, hiszen a karácsony közeli leánykérések igazán az új évben csúcsosodtak ki és az emberek többsége próbálja lefoglalni a szolgáltatókat az esküvőkiállítások előtt.
Az elmúlt napokban nagyon sok felkérést kellett visszautasítani a szombati dátumok foglaltsága miatt, és volt néhány pár aki mindenképpen azt szeretné, hogy mi vezényeljük le az esküvőjüket, így átrakták az esküvőjük dátumát szombatról péntekre. (Azt tudni kell, hogy még a többi szolgáltatóval nem állapodtak meg, csak az étteremmel. És ott ez inkább előnyt jelentett kedvezmény formájában.) Természetesen mi is kedvezményben (20.000 Ft-tal olcsóbban) részesítjük azokat, akik pénteken (ritkábban vasárnap) szeretnék megrendezni életük legszebb napját. Egyre többen döntenek a pénteki (esetleg vasárnapi) esküvők mellett, de tudni kell, hogy ennek a napnak ugyanúgy megvan az előnye, mint a hátránya.
A Back II Black slágere jó szlogen a 2012-es évre:

"Akár péntek, akár szombat
Nekem mindegy ez, csak gyere el majd holnap
Lehet péntek, lehet szombat
Tudod mindegy, mert én várok rád majd holnap"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése