ceremoniamester

2011. november 30., szerda

Merre tovább?!

Döntés!? Valóban elérkezett az idő, amikor dönteni kellett! Döntöttem, így a következő évtől kezdődően az esküvőiparban fogok dolgozni. Főállásban. Mondhatnám teljes gőzzel előre! Főállású ceremóniamester és vőfély leszek. De azért a 9 év munka során rengeteg barátot, ismerőst is szereztem (meg ellenséget is!), akkikel már nem fogok többet együtt dolgozni. Reménykedem, ha házasodnak akkor én jutok majd az eszükbe.
Továbblépve viszont őrülten boldog vagyok, hogy energiám, időm és kreativitásom 100 %-át az esküvőkre fordíthatom. Most már mindenre lesz időm!

Tervek?! Háát van egy jó pár... Az elmúlt hetek eseményei alapján szeretném munkámat hasonlóképpen végezni mint eddig, és a felszabadult időmet a munkám megismertetésére fordítani. Igaz, hogy a  rengeteg ajánlás alapján szépen telik a 2012-es naptárunk, de még van néhány szabad hely.

Álmok?! Szeretnék külföldön angol-magyar nyelven, vőfélyként levezényelni egy igazi vegyes esküvőt! Megmutatnám az igazi magyar esküvői virtust és szokásokat... :) Hajrá előre!!! :)))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése