ceremoniamester

2011. december 19., hétfő

Esküvő télen?? IGEN!!

Egyre többen keresnek fel bennünket, azzal a kéréssel, hogy esküvőjük a téli évszakban kerül megrendezésre. Most megpróbáltam összeszedni a téli esküvők előnyét!Lássuk:

Nincs meleg!Valóban nincs!:)Nem kell izzadni a 35 fokos hőségben a fotózás és a szertartások alatt. Illetve ha valaki felkészül egy téli külső helyszíni fotózásra annak nem okoz meglepetést az időjárás. Ha pedig még a hó is elkezd esni, akkor egyedi és csodálatos fényképek készülhetnek.

Nem rendeznek a helyszínen (nagy valószínűséggel) másik esküvőt és az időpontokban szabadon lehet válogatni a hivatalokban.

A vendégeknek ráérnek és nem kell sűrgősen átadni a meghívót a nyári szabadságtervezés előtt. Vagy a nyári nyaraláson történt leánykérés után nem kell várni még 8-10 hónapot.

Különlegeségekkel lehet szolgálni a vendégeknek számára pl.a pálinka melett egy finom forralt borral vagy egy különleges téli menüvel is meglephetjük őket.

A helyszín és a szolgáltatók egy része még biztosan szabad és jelentős kedvezményeket adnak a szolgáltatásaik áraiból.

Persze a téli esküvőknél szerencsés egy helyszínre megszervezni mindent (állófogadás, szertartások, vacsora, kreatív fotózás). A hétvégén nekünk lehetőségünk volt egy igazi téli esküvőt levezényelni!

Hamarosan jön:Ada és Ata téli álomesküvője!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése