ceremoniamester

2010. szeptember 29., szerda

2010. szeptember 11. Mónika és Vilmos

Helyszín: Mátrafüred MTA üdülő (100 fő)

Szertartás: kihelyezett polgári

Polgári szertartás: Teljesen személyre szabott szertartás volt. Sajnos a terem kicsi volt a násznépnek, mert a fiatalok a természetben szerették volna megvalósítani életük legszebb napját, de az időjárás közbeszólt. Az anyakönyvvezető beszéde szép és tartalmas volt, sőt kiegészítette a szertartást, hogy az ifjú feleségnek új kenyeret adott a férjnek pedig bort!

Összességében: 9 pont

Vacsora: MTA üdülő.

Rendkívül udvarias, gyors kiszolgálás párosul finom ételekkel. A vacsora egyszerű, de ízletes volt megfelelő adagokkal. Szeretném kiemelni a dekorációt, amelyet az ifjú pár készített saját kezűleg. Látványos és egyedi stílust kölcsönzött az esküvőnek (a falat a menyasszony festményei díszítették). A mátrai borzas a helynek köszönhetően igazán finom!!

Összességében: 8,9 pont (Mert az épület kicsit szocreál)

Fotó: Fekete Csaba
Jól lehet vele dolgozni. Keresi a pillanatokat, melyeket lencsevégre kaphat.
Összességében: Várom a képeket!

Zenekar:
1.
Kico: Tökéletesen kitöltötte a rá kiszabott időt és megtáncoltatta az idősebbeket. Nagyszerű tehetség! Reggeltől estig csak zenélnie kell. 5 perc elég volt, hogy harmonikán megtanulja az „Amelié csodálatos élete” zenéjét! Erre nem minden zenész képes!

Összességében: 10 pont

2.
Béta Block Blues Band: Egy igazi blues zenekar, akik profi módon élvezve a zenélést előadták legjobb formájukat. Igazán lehet velük együtt dolgozni, noha nem esküvői zenekar! Köszönöm szépen a munkájukat!

Összességében: 10 pont

Egy minden részletre kiterjedő szervezést mutatott be a pár, csak sajnos az eső keresztül húzta a számításukat. Sajnos a násznép egy része nem értékelte a blues zenét, de az ifjú pár igazán élvezte. Így a vendégek egy része éjfél követve nyugovóra tért. Ez egy más stílusú esküvő volt, amelyet a pár és közvetlen barátaik élveztek igazán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése