ceremoniamester

2010. június 11., péntek

2010. május 29. Móni és Lóránd

Helyszín:IBS Rezidence Hall

Létszám:136 fő

Szertartás:Városligeti fasor református templom

Szertartás:Egy gyönyörű szertartás egy csodálatos templomban!Karesz atya (a pár barátja) nagyon szép és baráti szertartást prezentált.Figyelt minden apró részletre.
A templom 180 főig (ülőhelyek) képes befogadni a vendégeket.Kívül és belül is nagyon szép.A templom előtt van hely, így a közös fotózás és a csokodobás nem jelent problémát.Nehézséget csak a násznép parkoltatása jelent.

Összessségében:10 pont

Étterem:IBS Rezidence Hall
A terem hatalmas 136 ember körasztalos ültetéssel gond nélkül elfért és a táncparkett is megfelelő területü volt. Egy jó dekoros minimális díszítéssel teljesen vonzóvá tudja tenni a termet.A vacsora nagyon ízletes és az adagok is elég nagyok.A húsleves bőséges, a sültes tál változatos (hal is volt) és szintén bőséges.A gyümölcstál fantasztikus volt!!A felszolgálás gyors és pontos.Amit észrevettem, hogy felszolgálók állandóan figyelték a vendégeket, cserélték a poharakat stb.Kiváló szervezés a konyhán és rendkívüli összhang az ott dolgozók között. Teljesen rugalmasak, italt be lehet vinni stb.A vezető (Holitska Carmella) kiváló üzletpolitikát folytat.Csak ajánlani tudom a helyszínt!
Itt szeretném megköszönni az esküvőn nyújtott munkájukat!

Előny:Rugalmasság, jó étel, ital bevitele, kiszolgálás minősége
Hátrány:Csak az utcán lehetséges a parkolás.

Összességében:10 pont

Zenekar:Soho Music Band
Lelkes nagyon fiatal társaság (kb. 2 éve vannak az eredeti felállásban).
Élőben zenélnek és nagyon jó a hangja az énekeslánynak.
Hamarosan kiváló zenekar lesz, de még hiányzik a rutin.Az angol kiejtés kiváló, főleg party zenét játszanak.

Összességében:8,5 pont

Fotó:Váradi Viktor-még várom a képeket!

Lelkes, igazán táncos násznép, akik nagyon jól érezték magukat.A pár jól megszervezte és előkészítette az esküvőt.Néhány produkció elmaradt, de így is csodálatos volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése