ceremoniamester

2010. június 24., csütörtök

2010. június 19. Nóri és Zoli

Helyszín:Promontor Schola Szőlőskert és Borpincészet Budafok

Létszám:100 fő

Szertartás:Templomi

Templomi szertartás:Budai Ciszterci Szent Imre Templom (Villányi út).A templom rendkívül tágas, befogadóképessége (ülőhely) kb. 500 fő.Kívül és belül is rendkívül szép és gondozott.Nagyon közel van a Feneketlen tóhoz, ami akár egy esküvői fotózásra is kítűnő helyszín.A templom egyik legnagyobb előnye a csodálatos orgona, aminek hangzása még meghittebbé teheti a nagy napot.A szertartást Ipoly atya vezette, aki gyönyörűen végezte.Rövid, de lényegretörő és tanulságos volt.A közelben könnyű a parkolás, lépcsőn jól meg lehet oldani a közös képet is.

Összességében:10 pont!

Helyszín:Promontor Schola Szőlőskert és Borpincészet
Budafokon található és elég könnyen megközelíthető.Teljesen zárt terület, jó parkolási lehetőséggel és kiváló panorámával.A terem kb 100-120 fő részére ideális.Itt kell megjegyeznem, hogy ha valaki kastélyos esküvőt képzel el az ne itt kezdje a nézelődést.A helyszín 200 E Ft-ba kerül 2 szobával.A mosdók kicsit puritánok.

Összességében:6 pont.

Étel-ital:Party Rex.Rendkívül finoman és ízletesen főznek.Rendkívüli ízösszeállítással talállkoztam.Finom volt a húsleves, a sültes tál viszont fantasztikus.Főleg a héjjában sült apró burgonya vajjal.Az ételek díszitése világbajnok!És most nem tulzok.Ha valaki meglátja a szépen feldíszitett ételeket, érzi a kényszert, hogy az egészet megegye.A felszolgálás gyors és pontos volt.A felszolgálók nagyon rugalmasak és udvariasak!A hely sajátossága miatt egyetlen hátrány volt az ételeknél nehezen tudták melegen tartani, így mire az asztalra kerültek a tálak már csak langyos volt.

Összeségében:9,5 pont ,amúgy 11-et adtam volna a 10-ből!!

Zenekar:Galga Expressz Band.4 fiú megfelelő technikával és hangszerekkel felszerelve.Jól csinálják a mulatós zenét, de ezen az esküvőn nem kifejezetten erre volt szükség. A vendégek inkább a latinos és 70-80-90-es évek slágereire táncoltak volna.Sajnos a felismerés hiánya miatt a fiatalok nagy része inkább a teraszon beszélgetett.

Összességében:6 pont

Fotó:Barna Péter.Még várom a képeket!

Egy újabb jól sikerült esküvő, ahol megtapasztaltam, hogy a családi érzelmek mennyire felszínre tudnak jönni (jó értelemben).Nóri és Zoli nagyon jól érezte magát és a vendégek részéről is ez a visszajelzés jutott el hozzám.Remélem életük végéig is úgy fogják szeretni egymást, mint ezen a csodás napon!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése