ceremoniamester

2014. szeptember 3., szerda

Örömapák a fókuszban!


Nagyon sokáig gondolkodtam ezen a bejegyzésen, hiszen nehéz volt megfogalmazni a dolgokat.De jött egy esküvő (Brigi és Balázs), ahol megfogadtam, hogy megírom.

Ami inspirált, hogy megírjam, az nagyon sok esküvő hátteréből fellelhető érzelem sokasága. Most 3 esküvőről hoznék példát, 3 örömapa példáját, akiket szeretnék példaként állítani a házasulandó vőlegények elé. Szeretnék ( hamarosan) előadást tartani az esküvőt szervező pároknak, de nemcsak a szervezésről, hanem a házasság fontosságáról, akkor őket biztosan meghívom, hogy tapasztalataikat megosszák mindenkivel.

Vetődik fel a kérdés, hogy miért is?

Megismerve őket biztosan állíthatom, lenne mit tanulni tőlük. Érezhető, hogy évek, évtizedek teltek el a házasságkötést követően, de még mindig érezni, hogy úgy tekintenek a feleségükre, mint az első találkozáson. Az élet gondolom nem volt könnyű nekik sem, de szerelem, szeretet, tisztelet, figyelem és megbecsülés a mai napig megmaradt a házasságukban.Minden tisztelet a feleségeknek is, hiszen mindenhez két ember kell. De rengeteg esküvőn járva részükről kiemelten éreztem, hogy van valami több a feleségük irányába. Az esküvőkön láttam, az egymásra pillantásukat, a másiknak köszönetképpen átnyújtott virágcsokrot vagy amikor megfogják egymás kezét. Jó volt látni, hogy ennyi év után is megvan az a plussz, amit, ha frissen házasok vagy már házasok megadnak egymásnak, akkor sokáig együtt lehetnek felhőtlenül boldogok.

Köszönöm, hogy megismerhettem őket: Péter (Vivien és Dávid esküvője), Zoltán (Orsi és Norbi esküvője) és Tibor (Brigi és Balázs esküvője)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése